jesteś mięsem i c🤬j z

[ Dodano: 2025-02-25, 16:06 ]
upadlińców nawet ci, co stoją po stronie wolności i demokracji, to banda zwyrodnialców i bandytów
u nas inaczej?

[ Dodano: 2025-02-25, 16:07 ]
jak wybucha wojna w twoim kraju, należy się spakować i wyjechać
xD - Ukraińcy mogli (w pewniej części, której się udało). U nas na tydzień przed wojną granice będą zamknięte

[ Dodano: 2025-02-25, 16:09 ]
po jakiego c🤬ja trzymać ich u nas
A kto będzie wyłapywał Polaków i na front wysyłał w razie co? Już trwają prace nat pozwoleniem zatrudniania w Policji gruzunów i ukraińców

[ Dodano: 2025-02-25, 16:09 ]
z takiego wcielonego żołnierza, który nie ma ochoty do walki?
Większy niż z zawodowego "wojska"

[ Dodano: 2025-02-25, 16:11 ]
ich Rozstrzelał przy pierwszej okazji jak by mi dali broń
To słuszna koncepcja - w obecnej rzeczywistości państwo polskie jest wrogiem Polaków. Obawiam się że tego się spodziewają i broń wyda ci kapral - który tak samo jak i ty nie chce walczyć za oligarchów.

podpis użytkownika
xiędzuo rak nie weémie albo np popetni samobójstwo...
Na tym się opierają wojny - i jakoś się to toczy. Zbyt wielu samobójstw nie ma.

[ Dodano: 2025-02-25, 16:16 ]
dla ojczyzny...
ę o swoj kraj?
A czy Polskajest TWOIM krajem? Masz tu jakis przywilej jakiego nie ma Ukrainiec, Cygan, Murzyn, kobieta? Co sprawia, ze to państwo jest TWOJE? Jesteś bardziej chroniony prawnie niż Murzyn? Jak się pobijesz z Algierczykiem - prawo stanie po twojej stronie? Zapoznaj się z historią jak Szarpanki został maczetą pocięty. Albo jak Polak mieszka w parku w Łodzi w namiocie - piodczas gdu "Centra dla Murzynów" stoją jeszcze puste, ale już cieplutkie i goscinne.

PIS i PO jeszcze trochę porządzą, i mamy pewniaka, że w razie c🤬jni i u nas te k🤬y będą robić to samo. Miłe słówka i kłamstwa które pop🤬lone społeczeństwo znów kupi i zbiorcza skleroza, a w razie W to jesteś mięsem i c🤬j z Tobą.
Zawsze tak było i będzie. Szary człowiek sie nie liczy, chyba że masz znanego tatusia albo bardzo dobre znajmości.
że poszłabym - w takiej czy innej formie - na wojnę, to wiem, co mówię
Jestem świadoma zagrożenia, na pewno zadbalabym np o córkę,
A weź wstaw swoją książeczkę wojskową z WOT. Wiesz że mozesz wstąpić. O córke sie nie martw - zajmą się nią Murzyni i Ukraińcy. Pomijam już fakt, że wartość bojowa kobit to -3 w 10 stopniowej skali. Dla mnie to państwo jest moim wrogiem - póki co - większym niż Rosja - zmusza mnie do płacenia podatkó na Murzynów, Ukraińcó, kobiety - nie dając NIC w zamian.
[ Dodano: 2025-02-25, 16:22 ]
korzeniach i sile
Historia pokazuje, że Polacy zawsze ponoszą największe ofiary nie mając żadnych korzyści i są z tego dumni.
[ Dodano: 2025-02-25, 16:25 ]
o Stanów, a PL dziś byłaby landem wielkich Niemiec
Ci którzy wyemigrowali nie żałują. A czy obecnie nie jesteśmy kondominium rosyjsko niemieckim? Dokąd Polacy na Saksy wyjeżdżają? Zainteresuj się Pileckim - patriota, bohater - jak skończył? Warto było? A mógł sp🤬olić do USA i otworzyć piwodajnię.
[ Dodano: 2025-02-25, 16:26 ]
. W Berlinie, Amsterdamie i Paryżu.
Otóż nie. NATO ma obowiązek wyłapywac dezerterów i odsyłać na front. Polakom nikt nie pomoże.
Historia pokazuje, że Polacy zawsze ponoszą największe ofiary nie mając żadnych korzyści i są z tego dumni.
Ale poświęcenie bez zysku? Raczej nie. Największa nagroda nie jest wyryta w księgach historii ani odziana w ziemską chwałę. Jest wieczna. Prawdziwe poświęcenie nie jest mierzone ziemią ani spuścizną, ale związkiem duszy z czymś o wiele większym niż ten ulotny świat. Duma z ziemskich zmagań blednie. Nagroda nieba nie.

nie lubie manipulatorów i kłamców..
za wikipedią:
...historyków[89]
Ty wolisz papkę którą ci podaje żydopedia, redagowana przez "C🤬j Wie Kogo", a ja wolę się opierać o bardziej wiarygodne źródła w tych kwestiach.
Kto wg mnie jest bardziej wiarygodny np. w kwestii Rzezi Wołyńskiej? Na przykład wykonawcy ludobójstwa.
Jeżeli prezydent ukrainy Poroszenko mówi, że ukraińcy nigdy nie zgodzą się na ekshumacje polskich ofiar bo pod ziemią w dołach leży 500 tysięcy pomordowanych polskich dzieci, kobiet i mężczyzn, to w tym przypadku o wiele bardziej wierzę Poroszence niż Dudzie, Tuskowi czy Wikipedii.
Ukraińcy z całym aparatem banderowskiej agentury niemiec, a następnie Socjalistycznej Republiki Ukrainy a później państwa, o wiele lepiej wiedzą ilu Polaków pomordowali, niż polscy historycy bo skąd to mają wiedzieć skoro celem banderowców było wymordowane całych miejscowości tak, aby nie pozostał ani jeden świadek, ani jedno archiwum urzędnicze czy jakakolwiek księga kościelna, sady wycinano, chaty burzono i nawet fundamenty często były zaorane.... aświadków którzy cudem przeżyli coraz mniej...
Podsumowując: gówno mnie obchodzi opinia bandeowców, ukrofilów, sług narodu ukraińskiego, c🤬li i bezmózgów.
Nie pozdrawiam
iemskich zmagań blednie. Nagroda nieba nie.
Więc jaki to ma sens?SKoro życie doczesne jest tak nieważne - dlaczego sądzisz, ze Bóg uzna twoje ziemskie zasługi w zabijaniu bliźnich? Przecież to co na ziemi - nieistotne.
Więc jaki to ma sens?SKoro życie doczesne jest tak nieważne - dlaczego sądzisz, ze Bóg uzna twoje ziemskie zasługi w zabijaniu bliźnich? Przecież to co na ziemi - nieistotne.
Ale zupełnie nie rozumiesz sedna sprawy... Życie ziemskie jest ważne. Nie ze względu na to, co zyskujemy, ale jak żyjemy. Nie chodzi o władzę ani podbój; chodzi o posłuszeństwo, poświęcenie i miłość. Bóg nie honoruje zabijania z powodu ambicji. Honoruje prawość, sprawiedliwość i miłosierdzie. Ziemskie czyny rozbrzmiewają w wieczności; polem bitwy nie jest ziemia. To dusza.
Jesteś Polakiem. Jestes w najlepszym miejscu by sie o tym uczyc.

Za jazdę rowerem po chodniku na front?! Grubo u nich z przepisami
No wiesz... są w reżymie wojennym.
Dlatego zelenski od maja 2024 nie jest już prezydentem podobnie jak ich posłowie czy ministrowie, jednak nie wielu o tym mówi bo nie chcą obudzić się z lufą przy skroni.
Co najwyżej Musk i Trump mogą sobie pozwolić na odrobiną szczerości i prawdy, którą banderowskie c🤬le zaraz nazywają russką propagandą. xD
A weź wstaw swoją książeczkę wojskową z WOT. Wiesz że mozesz wstąpić. O córke sie nie martw - zajmą się nią Murzyni i Ukraińcy. Pomijam już fakt, że wartość bojowa kobit to -3 w 10 stopniowej skali. Dla mnie to państwo jest moim wrogiem - póki co - większym niż Rosja - zmusza mnie do płacenia podatkó na Murzynów, Ukraińcó, kobiety - nie dając NIC w zamian.
Ci którzy wyemigrowali nie żałują. A czy obecnie nie jesteśmy kondominium rosyjsko niemieckim? Dokąd Polacy na Saksy wyjeżdżają? Zainteresuj się Pileckim - patriota, bohater - jak skończył? Warto było? A mógł sp🤬olić do USA i otworzyć piwodajnię.
Otóż nie. NATO ma obowiązek wyłapywac dezerterów i odsyłać na front. Polakom nikt nie pomoże.
Ale ja nie wyemigrowałam. W czasach, kiedy mi tu było kiepsko, pracowałam dodatkowo, żeby związać koniec z końcem, choć kokezanki na zachodzie zarabiały nawet 10krotnosc tego, co ja.
To oczywiście wolny wybór, każdy robi, jak uważa, ale widać urodziłam się ułomna, bo tu jest mój kraj i tu chcę żyć. Także akurat argument "czy to się opłaca czy nie" - mnie nie przekonuje.
Nie wszystko przekładam na wartość materialną, być może jest to głupie i nie pasuje do dzisiejszych czasów.
Tak, tak, możecie się pośmiać

Z drugiej strony patrząc... młodzi, zdrowi ludzie opindalają się i unikają służby dla ojczyzny...
Szczerze mówiąc, też się zastanawiam, patrząc na młodych byków z Ukrainy, co oni u nas robią, zamiast bić się o swoj kraj? 😔
Trzeba mieć ostro nasrane, by w jakiejkolwiek wojnie w dzisiejszych czasach brać udział. Większość żołnierzy jest zmuszona do pociągania za spust. Pierwsze co robię gdy u nas pojawi się konflikt to pakuje się, albo nawet i nie i uciekam. Zabawa w berka z dronami nie ma nic wspólnego z patriotyzmem i walką o wolność człowieka.
Ty wolisz papkę którą ci podaje żydopedia, redagowana przez "C🤬j Wie Kogo", a ja wolę się opierać o bardziej wiarygodne źródła w tych kwestiach.
Kto wg mnie jest bardziej wiarygodny np. w kwestii Rzezi Wołyńskiej? Na przykład wykonawcy ludobójstwa.
Jeżeli prezydent ukrainy Poroszenko mówi, że ukraińcy nigdy nie zgodzą się na ekshumacje polskich ofiar bo pod ziemią w dołach leży 500 tysięcy pomordowanych polskich dzieci, kobiet i mężczyzn, to w tym przypadku o wiele bardziej wierzę Poroszence niż Dudzie, Tuskowi czy Wikipedii.
Ukraińcy z całym aparatem banderowskiej agentury niemiec, a następnie Socjalistycznej Republiki Ukrainy a później państwa, o wiele lepiej wiedzą ilu Polaków pomordowali, niż polscy historycy bo skąd to mają wiedzieć skoro celem banderowców było wymordowane całych miejscowości tak, aby nie pozostał ani jeden świadek, ani jedno archiwum urzędnicze czy jakakolwiek księga kościelna, sady wycinano, chaty burzono i nawet fundamenty często były zaorane.... aświadków którzy cudem przeżyli coraz mniej...
Podsumowując: gówno mnie obchodzi opinia bandeowców, ukrofilów, sług narodu ukraińskiego, c🤬li i bezmózgów.
Nie pozdrawiam
za daleko idziesz w swoich przemyśleniach.. nie manipuluj, nie kłam a będziesz bardziej wiarygodny teraz jesteś manipulatorem i kłamcą..