Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janko 2025-02-25, 17:12 1
Komika który dupą kręci na parkiecie powinni pierwszego wysłać na front c🤬ja a nie k🤬a ludzi którzy nie chcą z tym kurestwem mieć nic do czynienia
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2025-02-25, 17:46 1
Każdy W-ukrainiec to potencjalny bandyta. Mają to w genach.

podpis użytkownika

"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"

babcia

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
markas_dtp 2025-02-25, 17:58 1
W sumieo c🤬jowo to wygląda. Sześciu poluje zamiast wojować by upolować jednego chłopa by wojował.......
Zgłoś
AleksanderKuszeta 2025-02-25, 18:02 3
J🤬 obronę ojczyzny, pierwszy dowódca od razu dostałby ode mnie kulkę i do domu
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-25, 18:27
Tak powinno się robić z każdym pedalarzem. Z KAŻDYM

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Krak 2025-02-25, 18:45 3
Payan napisał/a:

Zwyczajni bandyci w mundurach.

W RP nazywa się to Obowiązkiem obrony Ojczyzny a u widlarzy jest podobnie.
Zgłoś
StickerBomb 2025-02-25, 18:48 1
Nie widzę przeszkód dlaczego nie mogliby robić tych łapanek na terytorium Polski. Chwila moment by się stan populacji trójzębnych zbliżył do tego sprzed 2022.
Zgłoś
O................ń 2025-02-25, 18:49 1
lysymisio6969 napisał/a:

za daleko idziesz w swoich przemyśleniach.. nie manipuluj, nie kłam a będziesz bardziej wiarygodny teraz jesteś manipulatorem i kłamcą..

Może nie zrozumiałeś więc powtórzę: koło c🤬ja mi latają opinie banderowskich lachociągów i bękartów po Akcji Wisła.
Nadal nie pozdrawiam
Zgłoś
marr 2025-02-25, 18:50 2
AleksanderKuszeta napisał/a:

J🤬 obronę ojczyzny, pierwszy dowódca od razu dostałby ode mnie kulkę i do domu

I prawidłowo. Kto chce to niech sam ginie. Wyj🤬e w to mam. Najlepiej wtedy zniknąć z kraju.
Zgłoś
DziQ1916 2025-02-25, 18:54 1
Pablohasan85 napisał/a:

nie ale za memcena, k🤬ina i brałna już tak! Szczesc Boże! Śmierc wrogom ojczyzny!!!!!!

nie musisz już nic więcej mówić już wiemy że lubisz chłopców i Biedronia
Zgłoś
lysymisio6969 2025-02-25, 18:58 2
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Może nie zrozumiałeś więc powtórzę: koło c🤬ja mi latają opinie banderowskich lachociągów i bękartów po Akcji Wisła.
Nadal nie pozdrawiam

może ci latać i pewnie lata bo nie myślisz głową a tym co ci lata..

manipulujesz podając nieprawdziwe informacje, pisząc połowę prawdy czy wręcz bezczelnie kłamiąc, piszesz o 8 000 zamordowanych jeńców, polskich rycerzy kiedy w rzeczywistości było ich 3 500, epatujesz 500 000 zamordowanych kiedy 5 000 czy 50 000 to o wiele za dużo, nie musisz podbijać liczb.. wychodzisz na ignoranta i kłamce i jak potem ci wierzyć w innych sprawach??

"..Jakichkolwiek wyliczeń nie przyjęlibyśmy za obowiązujące, wobec tego ogromu zbrodni możemy wyciągnąć tylko jeden wniosek – w każdym przypadku zbyt wielu.."
ciekawostkihistoryczne.pl/2016/10/18/ilu-polakow-naprawde-zginelo-w-cz...
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-02-25, 19:22 2
Pathron napisał/a:

Cześć siedzi w polskich więzieniach a drugiej części jeszcze nie złapali. Nie rozumiem tylko po jakiego c🤬ja trzymać ich u nas i fundować im pobyty w więxieniach zamiast odsyłać na ukraine. Przeccież to gotowe mięso na front
I nie trzeba za nikim biegać i łapać

Na dzień 31.01.2025, w polskich aresztach i zakładach karnych przebywało łącznie 1313 obywateli Ukrainy ( w tym 80 kobiet). Z tego, 785 mężczyzn odsiaduje wyroki pozbawienia wolności, a 25 jest ukaranych. Pozostali, są tymczasowo aresztowani.
Zakładając, że wszyscy odsiadujący, są jako tako sprawni fizycznie, utworzyć z nich można najwyżej 6 -8 kompanii piechoty (1 - 2 bataliony).
Pas obrony batalionu ma szerokości 1,5 - 2 km (5 - 8 km w przypadku piechoty zmechanizowanej) i głębokość 2 - 5 km.
Biorąc pod uwagę, że nawet po kilkutygodniowym szkoleniu, wartość bojowa tych przestępców, będzie nikła, rzeczywiście, bardzo się przydadzą na froncie. Nawet, jako uzupełnienie stanów kompanii, się nie nadadzą. Takich, to tylko na tyły do ciężkich prac fizycznych, a nie na front.

sw.gov.pl/strona/Statystyka
Zgłoś
Damianos88 2025-02-25, 19:24 2
Payan napisał/a:

Zwyczajni bandyci w mundurach.

Ty chyba nie więź że u nas w konstytucji jest zapisane że też masz obowiązek bronić ojczyzny
Zgłoś
ante_up 2025-02-25, 20:59 1
Cezzar napisał/a:

Rozumiem, że pójdziesz jako pierwsza bić się o pis, po i dudusia xD

Ktoś się kiedyś bił i ginął, żebyś teraz ty mógł siedzieć tu i p🤬lić takie głupoty.
Zgłoś
Cezzar 2025-02-25, 21:20 1
ante_up napisał/a:

Ktoś się kiedyś bił i ginął, żebyś teraz ty mógł siedzieć tu i p🤬lić takie głupoty.

Wiesz, że to co piszesz jest kompletnie pozbawione sensu? Co za różnica dla noworodka czy jest Polakiem, Hiszpanem, Niemcem czy Hindusem? Jeśli miałbym się urodzić to bym się i tak urodził, jeśli nie to nie xD A nasi pradziadkowie i tak nie mieli co robić, karmieni propagandą myśleli, że to jedyne wyjście, żeby żyć.. Teraz żyjemy już na innym poziomie świadomości, przynajmniej ci, którzy myślą, a nie powielają schematy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie