podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"babcia
instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaZwyczajni bandyci w mundurach.
W RP nazywa się to Obowiązkiem obrony Ojczyzny a u widlarzy jest podobnie.

za daleko idziesz w swoich przemyśleniach.. nie manipuluj, nie kłam a będziesz bardziej wiarygodny teraz jesteś manipulatorem i kłamcą..
Może nie zrozumiałeś więc powtórzę: koło c🤬ja mi latają opinie banderowskich lachociągów i bękartów po Akcji Wisła.
Nadal nie pozdrawiam
J🤬 obronę ojczyzny, pierwszy dowódca od razu dostałby ode mnie kulkę i do domu
I prawidłowo. Kto chce to niech sam ginie. Wyj🤬e w to mam. Najlepiej wtedy zniknąć z kraju.
nie ale za memcena, k🤬ina i brałna już tak! Szczesc Boże! Śmierc wrogom ojczyzny!!!!!!
nie musisz już nic więcej mówić już wiemy że lubisz chłopców i Biedronia
Może nie zrozumiałeś więc powtórzę: koło c🤬ja mi latają opinie banderowskich lachociągów i bękartów po Akcji Wisła.
Nadal nie pozdrawiam
może ci latać i pewnie lata bo nie myślisz głową a tym co ci lata..
manipulujesz podając nieprawdziwe informacje, pisząc połowę prawdy czy wręcz bezczelnie kłamiąc, piszesz o 8 000 zamordowanych jeńców, polskich rycerzy kiedy w rzeczywistości było ich 3 500, epatujesz 500 000 zamordowanych kiedy 5 000 czy 50 000 to o wiele za dużo, nie musisz podbijać liczb.. wychodzisz na ignoranta i kłamce i jak potem ci wierzyć w innych sprawach??
"..Jakichkolwiek wyliczeń nie przyjęlibyśmy za obowiązujące, wobec tego ogromu zbrodni możemy wyciągnąć tylko jeden wniosek – w każdym przypadku zbyt wielu.."
ciekawostkihistoryczne.pl/2016/10/18/ilu-polakow-naprawde-zginelo-w-cz...
Cześć siedzi w polskich więzieniach a drugiej części jeszcze nie złapali. Nie rozumiem tylko po jakiego c🤬ja trzymać ich u nas i fundować im pobyty w więxieniach zamiast odsyłać na ukraine. Przeccież to gotowe mięso na front
I nie trzeba za nikim biegać i łapać
Na dzień 31.01.2025, w polskich aresztach i zakładach karnych przebywało łącznie 1313 obywateli Ukrainy ( w tym 80 kobiet). Z tego, 785 mężczyzn odsiaduje wyroki pozbawienia wolności, a 25 jest ukaranych. Pozostali, są tymczasowo aresztowani.
Zakładając, że wszyscy odsiadujący, są jako tako sprawni fizycznie, utworzyć z nich można najwyżej 6 -8 kompanii piechoty (1 - 2 bataliony).
Pas obrony batalionu ma szerokości 1,5 - 2 km (5 - 8 km w przypadku piechoty zmechanizowanej) i głębokość 2 - 5 km.
Biorąc pod uwagę, że nawet po kilkutygodniowym szkoleniu, wartość bojowa tych przestępców, będzie nikła, rzeczywiście, bardzo się przydadzą na froncie. Nawet, jako uzupełnienie stanów kompanii, się nie nadadzą. Takich, to tylko na tyły do ciężkich prac fizycznych, a nie na front.
sw.gov.pl/strona/Statystyka
Zwyczajni bandyci w mundurach.
Ty chyba nie więź że u nas w konstytucji jest zapisane że też masz obowiązek bronić ojczyzny
Rozumiem, że pójdziesz jako pierwsza bić się o pis, po i dudusia xD
Ktoś się kiedyś bił i ginął, żebyś teraz ty mógł siedzieć tu i p🤬lić takie głupoty.
Ktoś się kiedyś bił i ginął, żebyś teraz ty mógł siedzieć tu i p🤬lić takie głupoty.
Wiesz, że to co piszesz jest kompletnie pozbawione sensu? Co za różnica dla noworodka czy jest Polakiem, Hiszpanem, Niemcem czy Hindusem? Jeśli miałbym się urodzić to bym się i tak urodził, jeśli nie to nie xD A nasi pradziadkowie i tak nie mieli co robić, karmieni propagandą myśleli, że to jedyne wyjście, żeby żyć.. Teraz żyjemy już na innym poziomie świadomości, przynajmniej ci, którzy myślą, a nie powielają schematy.