Złe wieści dla wszystkich sadoli w Texasie: ojciec złapał pedofila usiłującego zgw🤬cić córkę i pobił go, jak to się u nas określa "ze skutkiem śmiertelnym". Nie zostanie skazany.
Angielski nie wymagany, bo przetłumaczę, nie jest to pierwszy post, ale że jest taka moda to p🤬lnę se jeszcze gif z lodówką.
Cytat:
Zamieszkujący w Teksasie ojciec natknął się na molestującego córkę i nie tracąc czasu pobił go. Ława przysięgłych uznała go za niewinnego, ponieważ prawo stanowe pozwala na użycie każdego środka [było "deadly force", ale "śmiertelna siła" jakoś dziwnie brzmiało przyp. tłum.] żeby powstrzymać przemoc na tle seksualnym.
Incydent miał miejsce 9 czerwca nieopodal Shiner w Teksasie. Ktoś zauważył rolnika Jezusa Floresa [przypadek?] niosącego dziewczynkę w odosobnione miejsce i zaalarmował jej ojca. Zaniepokojony ojciec pobiegł w kierunku, z którego dochodziły jej krzyki i znalazł dwójkę bez ubrań. Wk🤬ił się, i pobił FLoresa do nieprzytomności, po czym zadzwonił na 911 [ichnie 997 przyp. tłum.] "Przyjeżdżajcie! Ten człowiek zaraz mi się przekręci i nie wiem, co robić!" Krzyczał.
Wydarzenie zostało potraktowane, jak zabójstwo, ale ojciec nie pójdzie do pierdla i nie zostanie w żaden sposób obciążony.
Info zaczerpnięte
stąd.
Dziękuję za uwagę.
q................u
2013-08-30, 15:26
Ja bym mu jeszcze medal dał i pamiątkowy dyplom.
Do pełni szczęścia w tym stanie brakowałoby tylko, żeby zaj🤬 go gołymi rękami, a potem przedzwonił na komisariat, złożył wyjaśnienie i żeby ktoś przyjechał śmieciarką i zgarnął to ścierwo na śmietnik, a nie jeszcze proces mu wytaczać (o zabójstwo? Rly? Zrobił tylko przysługę sobie i społeczeństwu. Nikt nie karze lekarzy za niszczenie patogenów, dlaczego mamy skazywać ludzi za niszczenie patologii?).
@tysonic: Ta nowa gwiazdka SLD w necie to rodzina?
Mógł go pobić trochę ,,delikatniej" ale żeby sobie pedofilek zapamiętał to ojciec powinien mu urwać jajca razem z fiutem...
B................y
2013-08-30, 15:42
Mogł go nie zabijac, w wieznieniu czekaloby go cos gorszego niz smierc.
H................e
2013-08-30, 15:43
bardzo dobrze zrobil - tyle do powiedzenia..
No k🤬a. To mi się podoba. O to chodzi.
P................G
2013-08-30, 15:52
Tysonic, na moje jestes pedofilem i starasz się działać profilaktycznie, żeby cie nie zabili w razie wtopy. Ale nie ma lekko, jak wpadniesz, to módl się żeby cie na miejscu zatłukli, bo w więzieniu będziesz miał calodobowe r🤬anie a c🤬j ci z gęby będzie wychodził tylko na czas żygania.
s................n
2013-08-30, 15:55
Jadę do teksasu
Prawidlowo w Europie powinno byc podobnie
i co najdzie sie jakis c🤬jogłowiec śmiejący z Ameryki ??zapewne tak ,wiec może possać pięty pana w takim razie!
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
tysonic napisał/a:
Ja jednak będę obstawał przy tym, że samosądy to jednak nic dobrego. Jak go zatłukł na śmierć to albo on tajson jest i gość zszedł po jednym strzale, albo tłukł go z 5 minut. A to już byłoby morderstwo. Tak więc super że tata załatwił pedofila, ale już nie tak super, że ten precedens może sporo namieszać - ot, zatłukłem typa wysoki sądzie bo mi się zdawało, że mi córkę molestował. (a ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?"). "Ach, to ok - jest pan wolny".
Dobra - jedziecie z hejtem, ogień.
No aż ubrania musiał zdjąć żeby się "zaPYTAĆ" ... Trzymaj się waść podanych informacji, a nie przechodzisz w skrajności. Pedofila się nie da wyleczyć bo jest sp🤬olony i taki już zostanie więc dobrze, że jedną k🤬ę mniej na świecie
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Głąby najeżdżające na tysonica odsyłam do gimbazy gdzie już niedługo niechybnie powrócicie... Proponuję przeczytać czym jest precedens. Koleś nie mówił, że w tej sytuacji pedzio pytał o drogę, tylko, że takie rozwiązywanie sprawy może doprowadzić do tego, że ktoś może zabić kogoś niesłusznie i bezpodstawnie, a przed sądem powie "eee no wydawało mi się, że on molestował moją córkę". Inna sprawa, że dobrze się stało i niech śmieć gnije w glebie.
@UP Czujesz się doroślejszy, jak rzucisz określeniem "gimbus" albo "gimbaza" ilekroć ktoś powie coś niezgodnego z Twoją opinią?
za ubicie pedofila piwo się należy. ZAWSZE
no i tak ma być - z takim prawem to by można po domach chodzić i odstrzelać tych pop🤬lów
B................s
2013-08-30, 23:24
Przecież Jezus ma immunitet.