konto usunięte
2013-08-30, 14:27
"Złe wieści dla wszystkich sadoli w Texasie: ojciec złapał pedofila usiłującego zgw🤬cić córkę i pobił go, jak to się u nas określa "ze skutkiem śmiertelnym". Nie zostanie skazany."
To na pewno złe wieści?
konto usunięte
2013-08-30, 14:33
Na teksańskim rejonie nie jest kolorowo
konto usunięte
2013-08-30, 14:38
mogl powiedziec ze jezus kilka razy uderzyl sie o jego piesc i poprawil kopiac go glowa w noge
konto usunięte
2013-08-30, 14:43
Ja jednak będę obstawał przy tym, że samosądy to jednak nic dobrego. Jak go zatłukł na śmierć to albo on tajson jest i gość zszedł po jednym strzale, albo tłukł go z 5 minut. A to już byłoby morderstwo. Tak więc super że tata załatwił pedofila, ale już nie tak super, że ten precedens może sporo namieszać - ot, zatłukłem typa wysoki sądzie bo mi się zdawało, że mi córkę molestował. (a ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?"). "Ach, to ok - jest pan wolny".
Dobra - jedziecie z hejtem, ogień.
@tysonic będziesz miał córkę/dziewczynę/siostrę/żonę to zrozumiesz. Gdyby ktokolwiek próbował zgw🤬cić którąś z moich wymienionych tłukł bym do utraty sił. Tak powinno działać prawo.
Spokojnie ... skoro to Jezus to niedługo wróci do życia.
Ale tak serio to ojcu powinni dać medal i wprowadzać akcje promujące akcje " bij pedofila ".
konto usunięte
2013-08-30, 14:54
tysonic napisał/a:
Ja jednak będę obstawał przy tym, że samosądy to jednak nic dobrego. Jak go zatłukł na śmierć to albo on tajson jest i gość zszedł po jednym strzale, albo tłukł go z 5 minut. A to już byłoby morderstwo. Tak więc super że tata załatwił pedofila, ale już nie tak super, że ten precedens może sporo namieszać - ot, zatłukłem typa wysoki sądzie bo mi się zdawało, że mi córkę molestował. (a ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?"). "Ach, to ok - jest pan wolny".
Dobra - jedziecie z hejtem, ogień.
Tak pytał ją o drogę a ona mu rysowała mapę na gołym ciele, ja prdl...
konto usunięte
2013-08-30, 14:56
SpiderCK napisał/a:
Tak pytał ją o drogę a ona mu rysowała mapę na gołym ciele, ja prdl...
gość ma zadatki na polityka z takim rozumowaniem
konto usunięte
2013-08-30, 14:58
tysonic napisał/a:
A ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?").".
"Zaniepokojony ojciec pobiegł w kierunku, z którego dochodziły jej krzyki i
znalazł dwójkę bez ubrań"
Casus belli było, no sorry