Pan w 4 klasie podstawówki mnie uczył, że nie każdy złodziej to cygan ale każdy cygan to złodziej... czy jakoś coś o kwadratach. Nie pamiętam...
Żarty na bok.
Statystycznie w Polsce 1% (słownie: JEDEN procent - jeden cygan na 100) cyganów pracuje. Reszta albo kradnie albo z socjalu żyje albo to i to albo wyłudza, i socjal albo k🤬a coś i socjal. Takie są j🤬e fakty i nazywajcie mnie ile chcecie rasistą albo ksenofobem ale jebie mnie to bo fakty są po mojej stronie.
Jeśli ten c🤬j z izraela ma prawo bezkarnie mówić o tym, że polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki to ja mam prawo mówić (poparte j🤬ymi faktami), że cyganie wyssali złodziejstwo, wyłudzanie i żerowanie na naszym państwie z cycków swoich 14 letnich matek.
Mam wyj🤬e na poprawność polityczną w tej chwili i p🤬li mnie to.
Jak widzę gdziekolwiek grupkę cyganów to odruchowo się łapię po kieszeniach czy mi niczego nie zaj🤬i. I nie, nie wyssałem tego z mlekiem matki jak ten p🤬duś ż🤬dowski twierdzi, że zrobiłem.
Jest to poparte moją życiową mądrością (tak, życiową mądrością - rabini bardzo lubią taką terminologię).
Nie urodziłem się antysemitą, antyk🤬a c🤬j wie kim, rasistą, ksenofobem, pedofilem czy innym homofobem.
Wszystko czego doświadczyłem w życiu od różnych grup społecznych, etnicznych oraz religijnych nauczyło mnie schematów działania tychże osób.
Nie każdy ż🤬d to j🤬y parch, nie każdy murzyn to bambus, nie każdy muzułmanin to c🤬ty ani nie każdy gej to pedał.
Ja widzę różnicę między przykładowo gejem a pedałem, murzynem a cz🤬chem itp.
Nie oceniam nigdy nikogo z góry jak go poznam. To, że jest takim czy innym to mogę mieć co najwyżej mała lampkę w głowie zapaloną ale póki mi ta osoba nic złego nie zrobi ani nie powie to na c🤬j ja mam być niemiły?
Mam znajomych ż🤬dów, murzynów, gejów i nawet paru muzułmanów.
Nie oceniam ludzi po kolorze skóry, wyznaniu ani narodowości. Jeśli ktoś jest c🤬jem to traktuję go jak c🤬ja i mam wyj🤬e na jego p🤬loną etniczność.
Logiczne jest, że jeśli spotykam się z jakąś sytuacją (czy tam widzę na filmiku albo czytam o niej) to jestem wyczulony. To się nazywa j🤬y zdrowy rozsądek.
Jeśli jakaś z🤬bina lewacka chce mi coś wmówić to proszę bardzo.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !