👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poj🤬a rasa psa, poj🤬ego właściciela. W dodatku pokrzywdzony też pop🤬lony.
Sk🤬iel_Zaj🤬y napisał/a:
Chyba ty.
Rasy agresywnych psów są posrane, jak można posiadać takiego w domu... nadepniesz mu na odcisk to cię zagryzie.
Carti napisał/a:
Rasy agresywnych psów są posrane, jak można posiadać takiego w domu... nadepniesz mu na odcisk to cię zagryzie.
Rasa jak rasa, problemem są własciciele którzy szkolą takie bestie do atakowania, a potem im sie p🤬li, i gryzą kogoś a to w płaszczy przeciwdeszczowym, albo kogoś kto pozoruje atak.
Sk🤬iel_Zaj🤬y napisał/a:
C🤬ja się znasz. W tej sytuacji akurat rasa nie ma znaczenia. Typek przytulił psa z nienacka tak więc naturalną relacja w tej sytuacji jest obrona, pies takie zachowanie odbiera jako atak, a skąd to wiem? Bredzę.
Sam masz pewnie takiego szczura. Jedyne gdzie traktuje psa z godnoscią to jedt garnek w kuchni. Tylko tam sie nadają
Zujka napisał/a:
C🤬ja się znasz. W tej sytuacji akurat rasa nie ma znaczenia. Typek przytulił psa z nienacka tak więc naturalną relacja w tej sytuacji jest obrona, pies takie zachowanie odbiera jako atak, a skąd to wiem? Bredzę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie