Pijany kierowca wjechał w komisariat policji w Bydgoszczy ponad 1.8promila kierowca z Gruzji
wincy tego gówna ściągajmy do kraju
C🤬j z nim ale przynajmniej ta nasza policja jakoś tam wygląda. A nie jak te p🤬dy z anglii
Dawaj diengi Sasza i paszoł nac🤬j
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Pewnie dostanie medal a Polak poszedłby do więzienia
smc
2025-01-26, 16:52
Prosty napisał/a:
C🤬j z nim ale przynajmniej ta nasza policja jakoś tam wygląda. A nie jak te p🤬dy z anglii
Masz słabość do munduru...?
Już dano powinno się pozwalać zostać tylko nieskazitelnym, a za jakikolwiek konflikt z prawem wyp🤬alać za granicę. W gratisie dorzuciłbym im po lewaku na otarcie łez.
smc napisał/a:
Masz słabość do munduru...?
Coś Ci się chyba cryptogej załączył ją mówię o postawie człowieka a ty o mundurkach idź ty stąd
elim
2025-01-26, 18:28
co dziesiąty Gruzin przebywający w Polsce albo popełnił przestępstwo albo jest o nie podejrzany (u Ukraińców co setny), może polskie władze coś w końcu zrobią z osobami z Gruzji bo to jest istna patologia.
elim napisał/a:
co dziesiąty Gruzin przebywający w Polsce albo popełnił przestępstwo albo jest o nie podejrzany (u Ukraińców co setny), może polskie władze coś w końcu zrobią z osobami z Gruzji bo to jest istna patologia.
co dziesiątego załapali, podejrzani są wszyscy
Porządny obywatel. Nap🤬lił się i pojechał donieść na siebie na milicję.
Już go wypuścili.. a Polak by dostał 5lat
1.8 promila kompletnie pijany!?
k🤬a mnie złapali jak miałem 2.9 promila i normalnie jechałem i chodziłem
Powinni go tam odj🤬 za usiłowanie zabójstwa jeszcze zanim zdążył wysiąść z samochodu