Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Do groźnego zdarzenia doszło w niedzielę wieczorem na ul. Zemborzyckiej w Lublinie. 61-letni kierowca peugeota, jadąc w kierunku centrum miasta, nagle stracił panowanie nad pojazdem. Auto zjechało z jezdni, przejechało przez ścieżkę rowerową, a następnie dachowało na poboczu. Siła uderzenia była na tyle duża, że samochód został poważnie uszkodzony.

Na miejsce natychmiast wezwano służby ratunkowe. Na miejscu okazało się, że kierowca był pod silnym wpływem alkoholu. Badanie alkomatem wykazało, że miał w organizmie aż 2 promile. 61-latek nie odniósł poważnych obrażeń, ale został przewieziony do szpitala na badania.

Funkcjonariusze zatrzymali kierowcy prawo jazdy, a sprawa trafi do sądu. Mężczyzna odpowie za prowadzenie pojazdu w stanie nietrzeźwości oraz spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

więcej info: https://www.rmf24.pl/regiony/lublin/news-pijany-kierowca-dachowal-w-lublinie-mial-2-promile-alkoholu-,nId,7952655
Zgłoś
Dżepetto Wczoraj 21:29 11
Fajny ten Peugeot, podobny do Renault Scenic
Zgłoś
Jacson Wczoraj 23:06 1
Dżepetto napisał/a:

Fajny ten Peugeot, podobny do Renault Scenic

Nawet podobnie się pisze.
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 23:10 2
Te typy pod wpływem jakoś zawsze wychodzą ze wszystkiego bez szwanku
Zgłoś
filip_czarny Wczoraj 23:12 2
RMF podaj nie prawdziwe informacje ponieważ ten wypadek nie był w Lublinie Tylko w Okunince koło Włodawy. Nawet na zdjęciu to dokładnie widać. Swoją drogą zapraszam nad Jezioro Białe.
Zgłoś
Jacson Wczoraj 23:15 1
Chyba jednak zdjęcia nie zgadzają się z opisem. Scenic ze zdjęć jest w Okunince, włodawskie.
Zgłoś
lokal.szczecin Wczoraj 23:28
szkoda tylko auta, takie bylo zajebiste...... zajebiscie stare np.
Zgłoś
Qdłaty Dzisiaj 0:41
dobrze ze nic mu się nie stało bo groźnie to wyglądało
Zgłoś
Rutus Dzisiaj 0:46 1
K🤬a gdzie Lublin, a gdzie Okuninka.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Dzisiaj 3:22
Lamus, dwa promile? Też mi wyczyn.
Z rana mam więcej a jestem kierowcą szkolnego autokaru.
Zgłoś
Janko Dzisiaj 5:54
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Lamus, dwa promile? Też mi wyczyn.
Z rana mam więcej a jestem kierowcą szkolnego autokaru.

To dzieciaki mają z samego rana modlitwę żeby do szkoły dojechać 🤣
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Dzisiaj 5:57
Janko napisał/a:

To dzieciaki mają z samego rana modlitwę żeby do szkoły dojechać 🤣

Dobrze się bawią... I wyglądają na szczęśliwe. 🙂
Zgłoś
radek225 25 minut temu
Szary_Jeleń napisał/a:

Te typy pod wpływem jakoś zawsze wychodzą ze wszystkiego bez szwanku

I ma to swoje logiczne uzasadnienie ponieważ Przy takiej ilości wlanego w siebie alkoholu ciało człowieka jest rozluźnione.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś