Starcie takich psów jest bardzo ryzykowne - pitbull polega na sile chwytu i determinacji, a owczarek na szybkości i strategii. To sytuacja niebezpieczna i dla zwierząt, i dla otoczenia.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Wielka afera, a przecież one się tylko tak bawią...
żmij
2025-09-14, 13:07
TrueMan napisał/a:
Palec w dupę !
Mając palec w dupie- nie mogłaby swobodnie chodzić z psem.
Teoretycznie owczarek ma silniejsze szczęki ale w praktyce różnie by to się mogło skończyć.
Oczywiście właściciel owczarka do uśpienia za nietrzymanie psa na smyczy
Duże psy według prawa powinny chodzić w kagańcach. A nie chodzą, bo wolą bez kaganców. Pozdrawiam wszystkich, którzy w czasach Davida19 tak ochoczo dali sobie założyć kagańce na pyski.
pazuzu napisał/a:
Teoretycznie owczarek ma silniejsze szczęki ale w praktyce różnie by to się mogło skończyć.
Oczywiście właściciel owczarka do uśpienia za nietrzymanie psa na smyczy
Oboje do uśpienia za brak kagańca.
TrueMan napisał/a:
Palec w dupę !
Gdzie jesteś???
wszyscy do odstrzału sanitarnego za brak kagańców.
Manolito666 napisał/a:
Duże psy według prawa powinny chodzić w kagańcach. A nie chodzą, bo wolą bez kaganców. Pozdrawiam wszystkich, którzy w czasach Davida19 tak ochoczo dali sobie założyć kagańce na pyski.
Niby jakiego prawa?
TrueMan napisał/a:
Palec w dupę !
Palec w dupe I do buzi.
Dziewczyna nie jest ćwiczona w tych tematach musisz jej wybaczyć
W Pradze (nie na Pradze) widziałem swego czasu w realu Wilczarza Irlandzkiego na spacerku.
Wielki sqrvensen jak postać z horroru 😱
Później trochę drążyłem z ciekawości na temat tej rasy i wygooglowałem filmik, gdzie również coś wilczuropodobnego zaatakowało spokojnego olbrzyma niczym w tej wstawce.
Wilczarz przyglądał się chwilę co za wyp🤬ek do niego fika - później jedno kłapnięcie w kark.
I tyle wystarczyło.
Zgasił agresora jak peta.
Efektowne - ale drogie i kłopotliwe hobby.
Skąd Ty się wziąłeś że na owczarka mówisz wilczur??? Nie pisz tak bo zaraz przyleci behawiorystka zwierząt myszkasryszka i Cię szybko wyprostuje... 🤣
elim
2025-09-14, 15:54