Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................g 2014-04-16, 17:24
Technikę ma dobrą, ale tak to jest jak się kupiło drążek za max 50zł.
Zgłoś
TamGdzies 2014-04-16, 17:29
..o k🤬a, nie spodziewałem się tego!

podpis użytkownika

..
Zgłoś
MoTIko 2014-04-16, 17:38 66
Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....
Zgłoś
K................z 2014-04-16, 17:44 16
Giba się jak p🤬lony rezus.
Zgłoś
M................g 2014-04-16, 17:49 4
MoTIko napisał/a:

Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....

Jak się nie znasz na rzeczy, to zamilcz. To jest pewne ćwiczenie w Street Workout.
Zgłoś
tico92 2014-04-16, 17:55 18
Maddogg napisał/a:

Jak się nie znasz na rzeczy, to zamilcz. To jest pewne ćwiczenie w Street Workout.

Co ty p🤬lisz c🤬ja nie street workout ,się k🤬a giba całym ciałem jak debil zamiast podciągać się stabilnie i wykorzystywać prawidłowo partie mięśniowe ,tym bardziej street workout'u się k🤬a nie robi w domu chyba ,że masz k🤬a garaż z 4 metrowym sufitem najmniej ,aby se łba nie pobić ,zresztą sam mam drążek na którym podciągam się regularnie i nigdy takich nie technicznych wygibasów nie robiłem bo to się mija z celem
Zgłoś
M................g 2014-04-16, 18:25 2
tico92 napisał/a:

Co ty p🤬lisz c🤬ja nie street workout ,się k🤬a giba całym ciałem jak debil zamiast podciągać się stabilnie i wykorzystywać prawidłowo partie mięśniowe ,tym bardziej street workout'u się k🤬a nie robi w domu chyba ,że masz k🤬a garaż z 4 metrowym sufitem najmniej ,aby se łba nie pobić ,zresztą sam mam drążek na którym podciągam się regularnie i nigdy takich nie technicznych wygibasów nie robiłem bo to się mija z celem

Po co się wypowiadasz na dany temat skoro c🤬ja o nim wiesz? Bohaterowi filmu zapewne chodziło o to ćwiczenie które zobaczysz po 55 sekundzie poniżej (i jak na warunki domowe, to wykonywał je poprawnie):

Dla Twojej informacji dodam jeszcze, że da się ćwiczyć SW w domu, zależy jakie ćwiczenia przypadają nam w danym dniu, no ale co ja tam wiem, przecież Ty jesteś wielkim "specjalistą".
Zgłoś
MoTIko 2014-04-16, 18:59 9
@Maddogg
Znawca się znalazł, takie ćwiczenie to sobie można w dupę wsadzić i gadanie, że jest to część SW niczego tutaj nie zmieni. Co tutaj niby ćwiczysz? parcie na framugę?
W objaśnieniach podstaw techniki SW jasno jest napisane specu, że nie wykorzystuje się dynamiki, tzn. nie gibasz się jak j🤬y czernuch na gałęzi tylko robisz ćwiczenia siłowo. Technika przydaje się jedynie do testów sprawnościowych i popisania się przed kolegami rekordem, panie wszech znawco.
Zgłoś
M................g 2014-04-16, 19:28 1
Nie będę zniżał się do Twojego poziomu więc odsyłam Cię na: uliczny-trening.pl/

Tyle ode mnie.
Zgłoś
DreD4000 2014-04-16, 19:30 2
to i ja dojebię @maddoggowi
aby się nie powielać to proszę mi powiedzieć czy ćwiczenie pana z pokoju przypomina ćwiczenie pana z dworku w 55 min? jeśli według ciebie tak to: 1 jesteś wybitnie spostrzegawczy 2 jesteś znawcą ćwiczeń
Zgłoś
g................2 2014-04-16, 20:03 2
Jego techniką jest brak techniki
Maddogg idź w c🤬j p🤬lisz głupoty!
Zgłoś
MoTIko 2014-04-16, 20:04 5
@Maddogg
mam rozumieć, że to jest strona z której czerpiesz wiedzę? chyba nie muszę ci przytaczać takich stron jak kalistenika polska, kfd, no i może trochę literatury?Lafay, Wade, Tsatsouline i wiele wiele innych. Piszą właśnie o SW- a tak dokładniej to o kalistenice. Weź najpierw poczytaj więcej na ten temat, bo ja opieram wiedzę nie tylko na wszech wiedzącym internecie.
Zgłoś
Dildowagins 2014-04-16, 20:17 1
Tyle filmów w sieci jak ciula spadały razem z domowymi drążkami a oni dalej to robią....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
G................h 2014-04-16, 20:19
Podciągnięcia do klatki(a nie brody) z wygięciem do tyłu- ćwiczenie które pomoże wykonywać muscle-up'a. Pozdrawiam ludzi którzy nie p🤬lą o rzeczach, o których nie mają pojęcia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie