👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Technikę ma dobrą, ale tak to jest jak się kupiło drążek za max 50zł.
Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....

MoTIko napisał/a:
Jak się nie znasz na rzeczy, to zamilcz. To jest pewne ćwiczenie w Street Workout.Że co ma dobre? technikę? chyba do urazu. Jak ćwiczysz to chyba chcesz aby Twoja siła wzrastała, czyli robisz siłowo a nie jakieś wygibasy jakby to gałąź była....

to i ja dojebię @maddoggowi
aby się nie powielać to proszę mi powiedzieć czy ćwiczenie pana z pokoju przypomina ćwiczenie pana z dworku w 55 min? jeśli według ciebie tak to: 1 jesteś wybitnie spostrzegawczy 2 jesteś znawcą ćwiczeń

aby się nie powielać to proszę mi powiedzieć czy ćwiczenie pana z pokoju przypomina ćwiczenie pana z dworku w 55 min? jeśli według ciebie tak to: 1 jesteś wybitnie spostrzegawczy 2 jesteś znawcą ćwiczeń

@Maddogg
mam rozumieć, że to jest strona z której czerpiesz wiedzę? chyba nie muszę ci przytaczać takich stron jak kalistenika polska, kfd, no i może trochę literatury?Lafay, Wade, Tsatsouline i wiele wiele innych. Piszą właśnie o SW- a tak dokładniej to o kalistenice. Weź najpierw poczytaj więcej na ten temat, bo ja opieram wiedzę nie tylko na wszech wiedzącym internecie.
mam rozumieć, że to jest strona z której czerpiesz wiedzę? chyba nie muszę ci przytaczać takich stron jak kalistenika polska, kfd, no i może trochę literatury?Lafay, Wade, Tsatsouline i wiele wiele innych. Piszą właśnie o SW- a tak dokładniej to o kalistenice. Weź najpierw poczytaj więcej na ten temat, bo ja opieram wiedzę nie tylko na wszech wiedzącym internecie.
Tyle filmów w sieci jak ciula spadały razem z domowymi drążkami a oni dalej to robią....

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie