Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
78-letni mężczyzna próbował doprowadzić do eksplozji na stacji paliw. Najpierw rozlał benzynę przy użyciu pistoletu do tankowania, a następnie rzucił w nią zapaloną zapalniczkę. Na szczęście płomień nie zainicjował pożaru.Mężczyzna usłyszał zarzut sprowadzenia niebezpieczeństwa powszechnego, za co grozi mu do 10 lat więzienia. Sąd zdecydował o jego tymczasowym aresztowaniu na trzy miesiące.

Zgłoś
htr83 2025-03-15, 11:46 3
mianas napisał/a:

Zamknij czerwony z..... e twarz

uuu... Chyba kogoś uraziłem
Lubisz Darka co? Taki fajny, nie za uczciwy.
Pochodziłbyś z nim po dachu. Siusiaka mu possał
Zgłoś
Apages 2025-03-15, 12:07
Wikt,opierunek,locum;ciepło,prąd-za darmo!Żyć nie umierać!😁Może po to to zrobił?😜
Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 13:34
Cezzar napisał/a:

A którego Boga konkretnie?

Bóg, który chodził pośród nas, umarł za nas i zmartwychwstał. Jezus Chrystus. Nie prosił cię, żebyś zgadywał; pokazał ci. Prawdziwe pytanie brzmi, czy przestaniesz uciekać od Niego?

[ Dodano 2025-03-15, 13:38 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

Ooo Syyynu... Ale poleciałeś... Misiek, bo już jest sobota rano, a Ty dalej na fazie. Nie żeby mi to przeszkadzało, pisz sobie co chcesz, ale jak Cię matka obczai, to zaś Ci neta odetnie, i kto nas tak będzie bawił swymi proroctwami?

Ooo Tato… no widzisz, a mówiłeś, że po mnie głupoty nie odziedziczyłeś. Ale spokojnie, jak mama Ci znowu neta odetnie, to może w końcu znajdziesz czas, żeby Biblię otworzyć. Chociażby dla odmiany od tych sobotnich faz.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-15, 13:42 5
azerbah napisał/a:

Bóg, który chodził pośród nas, umarł za nas i zmartwychwstał. Jezus Chrystus. Nie prosił cię, żebyś zgadywał; pokazał ci. Prawdziwe pytanie brzmi, czy przestaniesz uciekać od Niego?
Ooo Tato… no widzisz, a mówiłeś, że po mnie głupoty nie odziedziczyłeś. Ale spokojnie, jak mama Ci znowu neta odetnie, to może w końcu znajdziesz czas, żeby Biblię otworzyć. Chociażby dla odmiany od tych sobotnich faz.

Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 13:46 1
@Cezzar

Jakie oryginalne. Jeśli zaczną przyjmować ludzi z funkcjonującym mózgiem, to zarezerwuję ci miejsce w poczekalni.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-15, 14:12 6
azerbah napisał/a:

Grubo, powiem Ci masz pojechane w głowie, twierdzisz że ojciec dziedziczy po synu, podsuwasz pod nos jakieś fantastyczne wypociny do czytania...

W skrócie powiem tak - nadstaw drugi policzek i błagaj o wybaczenie, tak jak Twoj Pan Cię naucza, zamiast się odszczekiwać, a swoją mertyorykę rodem z psiej dupy odłóż na bok.

Jak to moja babcia, katoliczka mówiła "Pan Bóg jak chce kogoś ukarać , to mu rozum odbiera", czego jesteś doskonałym przykładem.

Trolluj sobie dalej, jesteś na Sadolu przedstawicielem barwnego folkloru, ale ogólnie męczący z Ciebie człowiek. Odklejony bardzo. Nie mniej jednak nie życzę Ci źle, ani nie żywię wobec Ciebie negatywnych odczuć. Jesteś mi obojętny, tak jak Twój idol Jezus Chrystus.
Zgłoś
JodanX 2025-03-15, 15:03 1
turor napisał/a:

Dalej rzuca zapałki czy mu się udało ?

Debil musiał wylać ropę to się nie zajęło, bena by poszła od buta
Zgłoś
BonusRPK 2025-03-15, 15:30
Pewnie diesla wziął. Myślał że zapłon ma taki sam jak benzyna
Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 15:44 2

Grubo, powiem Ci masz pojechane w głowie, twierdzisz że ojciec dziedziczy po synu, podsuwasz pod nos jakieś fantastyczne wypociny do czytania...

W skrócie powiem tak - nadstaw drugi policzek i błagaj o wybaczenie, tak jak Twoj Pan Cię naucza, zamiast się odszczekiwać, a swoją mertyorykę rodem z psiej dupy odłóż na bok.

Jak to moja babcia, katoliczka mówiła "Pan Bóg jak chce kogoś ukarać , to mu rozum odbiera", czego jesteś doskonałym przykładem.

Trolluj sobie dalej, jesteś na Sadolu przedstawicielem barwnego folkloru, ale ogólnie męczący z Ciebie człowiek. Odklejony bardzo. Nie mniej jednak nie życzę Ci źle, ani nie żywię wobec Ciebie negatywnych odczuć. Jesteś mi obojętny, tak jak Twój idol Jezus Chrystus.

Och, dziękuję za troskę i analizę mojej psychiki. Diagnoza od eksperta internetowego to naprawdę cenny dar. Twoja babcia miała rację, tylko pomyliła adresata. Widzę, że Bóg nie tylko zabrał Ci rozum, ale zostawił w zamian talent do pisania tanich monologów na poziomie podpitego wujka z imienin.

Jeśli jestem folklorem, to Ty jesteś jego najbardziej żałosną karykaturą. Takie swojskie połączenie filozofa z bazaru i kabaretu z powiatowego domu kultury. Ale nie martw się, nawet błazen w średniowieczu miał jakąś rolę. Twoja to najwyraźniej dostarczanie mi rozrywki.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-15, 15:59 2
azerbah napisał/a:

Och, dziękuję za troskę i analizę mojej psychiki. Diagnoza od eksperta internetowego to naprawdę cenny dar. Twoja babcia miała rację, tylko pomyliła adresata. Widzę, że Bóg nie tylko zabrał Ci rozum, ale zostawił w zamian talent do pisania tanich monologów na poziomie podpitego wujka z imienin.
Jeśli jestem folklorem, to Ty jesteś jego najbardziej żałosną karykaturą. Takie swojskie połączenie filozofa z bazaru i kabaretu z powiatowego domu kultury. Ale nie martw się, nawet błazen w średniowieczu miał jakąś rolę. Twoja to najwyraźniej dostarczanie mi rozrywki.

Nie napinaj się tak, bo Ci gumka w majtach strzeli.

Policzek nadstawiaj, mówię, bo Ci bozia wp🤬li.😂

Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 16:03

Nie napinaj się tak, bo Ci gumka w majtach strzeli.
Policzek nadstawiaj, mówię, bo Ci bozia wp🤬li.😂

Och, bez obaw, moja gumka trzyma się lepiej niż Twoje argumenty. Choć to akurat niska poprzeczka. A jeśli "bozia" faktycznie miałaby mi "wp🤬lić," to widocznie uznała, że najpierw mnie do Ciebie posyła, żebym zaoszczędził jej roboty. 😂

Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-15, 16:08 1
azerbah napisał/a:

Och, bez obaw, moja gumka trzyma się lepiej niż Twoje argumenty. Choć to akurat niska poprzeczka. A jeśli "bozia" faktycznie miałaby mi "wp🤬lić," to widocznie uznała, że najpierw mnie do Ciebie posyła, żebym zaoszczędził jej roboty. 😂

[ Dodano: 2025-03-15, 16:19 ]
Sie znalazł posraniec , wróc, posłaniec Boży... Jak bozia dysponuje takimi posrańcami, wróc, posłańcami, to ta religia jest już u schyłku... Baw nas dalej... 😂
Zgłoś
smc 2025-03-15, 16:28
BonusRPK napisał/a:

Pewnie diesla wziął. Myślał że zapłon ma taki sam jak benzyna

Przecież diesel ma zapłon samoczynny. Tam nie trzeba żadnej zapałki. Po prostu zapala się i już.
Zgłoś
azerbah 2025-03-15, 17:38 2

Sie znalazł posraniec , wróc, posłaniec Boży... Jak bozia dysponuje takimi posrańcami, wróc, posłańcami, to ta religia jest już u schyłku... Baw nas dalej... 😂

Skoro "religia" jest "u schyłku," to ciekawe, dlaczego tak się pieklisz (jak klawiaturowy Jihadysta) na jej posłańca. Chyba gasnąca świeca nie powinna cię aż tak parzyć, co? Może to nie "religia" jest u schyłku, a twoje wymówki. Ale spokojnie, Chrystus specjalizuje się w ratowaniu tych, którzy myślą, że już dla nich za późno. Nawet dla ciebie. 😉✝️
Zgłoś
shoggoth 2025-03-15, 17:50 2
@azerbah: Ale masz jakieś kwity/dowody na to, że akurat to wyznawane przez ciebie bożyszcze, jest tym jedynym prawdziwym, które należy wielbić/wyznawać? Oczekuję również, iż przedstawisz dowody, iż cieśla z Nazaretu imieniem Jezus, zwany chrystusem, to faktycznie syn tego bóstwa, a nie tylko wędrowny kaznodzieja schizofrenik, który sobie to wszystko wkręcił?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie