👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ehh..
Jak się nazywa gość co sekundę poprawiający swoją grzywkę i sprawdzający fejsika ?
-
-
-
-
-
-
-
-
ciota
Jak się nazywa gość co sekundę poprawiający swoją grzywkę i sprawdzający fejsika ?
-
-
-
-
-
-
-
-
ciota

@up
wyluzuj.
A przy okazji..
Jaki rower ma 3 pedały?
BMX
I autorowi posta daje drugie piwo za tagi
wyluzuj.
A przy okazji..
Jaki rower ma 3 pedały?
BMX
I autorowi posta daje drugie piwo za tagi

Jak tak patrze co piszecie to aż mnie sie flaki przewracają, każdy wiekszy skejter od poprzedniego, dl was pewnie prwdziwy pro wygląda tak
A tak luźne ciuchy są zajebiście niewygodne na desce a tym bardziej na bmx gdzie luźne portki uwielbiają się wciągać w łańcuch. Jeśli chcecie przynajmniej udawać ekspertów obejrzyjcie Bones Brigade An Autobiography... a poznacie kawałek historii tego sportu. Pewnie 90% nazwisk nigdy nie słyszeliście, ale potem będziecie mogli szpanować... nienawidzę takiego podejścia tak samo jak Ryana Shecklera, a ptfu! wielcy twardziele od siedmiu boleści..
Tu macie trailer Bones Brigade: An Autobiography

Tu macie trailer Bones Brigade: An Autobiography
@up: no nie spinaj już.
W Polsce niestety na bmxach i deskach same pedały.
W Polsce niestety na bmxach i deskach same pedały.

jeżeli uważasz, że na deskach same pedały w Polsce, toś gówno widział i w dupie był.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie