Dwóch mężczyzn zostało oskarżonych o napaść na funkcjonariuszy. Pech chciał, że ktoś zdarzenie zarejestrował z okna. Polecam obejrzeć i zastanowić się w ilu takich przypadkach ludzie byli skazywani na podstawie fałszywych zeznań policji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-09-18, 11:26
znam przypadek :
mezczyzna zostal oskarzony i musial stawic sie do sądu. Został oskarżony o czynna napasc na funkcjonariuszy. Mezczyzna ponoc zaatakowal i pobil 2 policjantow a jednego z nich kopal i ciągnął po ziemi...
Wyobrazcie sobie zdziwienie jak na sale sądową wbił ozkarzony... bez 1 nogi

Przypadek autentyczny.
Skoro koleś, który ich nagrał boi się ujawnić tożsamości, to mówi samo przez się jaki poziom reprezentuje w Naszym kraju policja!
Jimm
2015-09-18, 11:40
konto usunięte
2015-09-18, 11:57
konto usunięte
2015-09-18, 12:27
Po co to wrzucasz skoro zdecydowana większość użytkowników tego portalu ma/miała starych w policji i zaraz w komentarzach zacznie się obrona mundurowych...
^
Wiem o tym dobrze i szczerze mówiąc to trochę na to liczyłem.
Ale to za godzinę\dwie, jak ze szkoły wrócą.
konto usunięte
2015-09-18, 12:46
Patrząc na samochód, gośc ma hajs. Niech załatwia najlepszego prawnika i wywalczy takie odszkodowanie że ci (mili)cjanci się zesrają.
Ja znam przypadek gdzie policja wmówiła dla typa, że prowadził samochód po pijanemu.. a tak naprawdę siedział na miejscu pasażera.. W sądzie "policjanci" kłamali, że widzieli jak się przesiadał.. oczywiście sąd uwierzył psom, a koleś za NIEWINNOŚĆ stracił prawko i ma brudne papiery..
konto usunięte
2015-09-18, 12:58
gość gada jak wini
konto usunięte
2015-09-18, 13:14
Jakiś ekspert się wypowie, że policjant miał prawo w tej sytuacji wyrwać mu telefon? Nie był to przecież przedmiot niebezpieczny, to podchodzi chyba pod kradzież...
konto usunięte
2015-09-18, 13:25