Policja w Szczecinku złapała kolejnego amatora "trawki”. Młody mieszkaniec Szczecinka miał przy sobie 2,3 grama marihuany.
Policja otrzymała informację, że 20-latek ma narkotyki. Do zatrzymania doszło we wtorek na klatce schodowej, gdy mężczyzna wychodził z domu. – Na widok policjantów próbował uciekać, ale został dogoniony i obezwładniony – mówi Monika Wojnowska, rzecznik szczecineckiej komendy. Mężczyzna miał przy sobie reklamówkę, a w niej 8 zawiniętych kartek z suszem roślinnym. Po przebadaniu potwierdziło się, że to 2,3 grama marihuany. Właściciel narkotyków siedzi w policyjnym areszcie, grozi mu nawet 3 lata więzienia.
Źródło:
Szczecinek news
ja p🤬le.
2.3 grama sie zmarnowało ;/
teraz idzie wiosna/lato, będą służby oczyszczania miasta trawniki kosić.
Ciekawe jaka by była reakcja jakby kapować ich, że mają trawę

D
z................c
2010-03-04, 12:34
żenada...
...inaczej tego nie można skomentować.
D................N
2010-03-04, 16:06
I bardzo dobrze! Wyłapywać każdego takiego
a................n
2010-03-04, 16:31
k🤬a 2,3 grama na 8 sztuk ??
DAGFEN napisał/a:
I bardzo dobrze! Wyłapywać każdego takiego
yyyy... p🤬lisz!
Zamiast sie zająć czymś pożytecznym to będą się rozpisywać przez tydzień, że polska policja jest taka i sraka...
<facepalm>
P................a
2010-03-04, 18:00
"Czemu boje sie policji, bardziej niż tych ludzi złych, którzy maja na świat zły wpływ. Czuje, ze prawo chroni tylko ich, a tylko nas ma na względzie.."
z................2
2010-03-04, 18:52
2,3g i za to 3 lata ciekawe ile ja bym dostal jakby mnie zlapali nieraz z pakietwm to by bylo 15 lat ? hahaha
D................o
2010-03-04, 19:03
a co on k🤬a kogoś zabije jak sie skopci ? traktują nas jakbyśmy palili kościoły i podkładali bomby.
Mogliby wprowadzić chociaż legalizacje dzięki której moglibyśmy palić i mieć przy sobie temat, ale gdybyśmy cos przeskrobali to karać nas 2 razy surowiej, chyba nic by się nie stało, nie ?
a mało tego policja swoich błędów nie widzi ojciec mojego znajomego który jest policjantem lupi zapić i nap🤬la żonę.
ostatnio miał akcję wp🤬lił zonie tak ze lezała w szpitalu a syna pokaleczył nożem( nie niepochlastał go, PokaleczyŁ)
to było w sąsiedniej miejscowości, teraz przeniesli go do mnie(zamiast wyj🤬 z roboty, a działo sie to już od dawna).
Ba mało tego komisariat u mnie jest zawsze zamkniety i gdy coś się dzieje to policja przyjeżdza z 30 km oddalonej miejscowości, gdy oj🤬i u nas 2 razy ten sam bar i raz sklep to zaczeli jeżdzić na patrole To raz
to 2 byłem świadkiem gdy zajechali do DC po wódkę radiowozem, marka KIA, 2 z nich lubi zapic pałe, nie raz nie dwa widziałem ich zataczających sie i to ma być k🤬a przykład dla mnie ?
a i nie jestem za jp bo mimo to są jeszcze tacy którzy wzorowo wykonują swoją pracę ale zamiast tępić nas powinni pozaglądać w swoje dupy a nie w nasze domy
Dlatego potrzebna jest depenalizacja, a następnie legalizacja, z pożytkiem dla państwa i obywateli.
e................n
2010-03-04, 20:09
Tym co się marzy legalizacja...
C🤬ja! Na pewno nie teraz, i na pewno nie przy tym stanie wiedzy społeczeństwa. Ale jak to mówił kiedyś mój kumpel "Starzy ludzie maja tendencje do umierania" - zdechnie elektorat, wejdą reformy. Nie prędzej jak za lat 20 będzie można siąść kulturalnie na ławeczkę w parku i zjarać lolka. Tymczasem pilnujcie się marzyciele
Zjeb Genetyczny napisał/a:
8 zawiniętych kartek z suszem roślinnym. Po przebadaniu potwierdziło się, że to 2,3 grama.]
2.3grama..
Przecież po rozłożeniu na osiem to wychodzi k🤬a 0,28 na sztukę..
Jeśli to sprzedawał po 30zł ludziom wciskając ze to gram, to bardzo dobrze, że go zawinęli, sk🤬ysyna.
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
znam ludzi, którzy sobie ćwiartki kupują, więc nie można wyciągać pochopnych wniosków, najwyżej jako połówkę mógł sprzedawać, ale to 2 razy mniej, mwiec nie wiem czy ktos dalby sie nabrac
e................n
2010-03-05, 3:39
Byczarz napisał/a:
2.3grama..
Przecież po rozłożeniu na osiem to wychodzi k🤬a 0,28 na sztukę..
Jeśli to sprzedawał po 30zł ludziom wciskając ze to gram, to bardzo dobrze, że go zawinęli, sk🤬ysyna.
Mając pojedzie o jednostkach SI, jakości produktu, cenie za hurt/detal, nie kupiłbyś ścierwa od frajera.