Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Policja: w Szczecinku wpadł z narkotykami
Z................y • 2010-03-04, 11:19
Policja w Szczecinku złapała kolejnego amatora "trawki”. Młody mieszkaniec Szczecinka miał przy sobie 2,3 grama marihuany.

Policja otrzymała informację, że 20-latek ma narkotyki. Do zatrzymania doszło we wtorek na klatce schodowej, gdy mężczyzna wychodził z domu. – Na widok policjantów próbował uciekać, ale został dogoniony i obezwładniony – mówi Monika Wojnowska, rzecznik szczecineckiej komendy. Mężczyzna miał przy sobie reklamówkę, a w niej 8 zawiniętych kartek z suszem roślinnym. Po przebadaniu potwierdziło się, że to 2,3 grama marihuany. Właściciel narkotyków siedzi w policyjnym areszcie, grozi mu nawet 3 lata więzienia.

Źródło:

Szczecinek news
Zgłoś
ferro 2010-03-04, 11:33
ja p🤬le.
2.3 grama sie zmarnowało ;/
Zgłoś
nsa 2010-03-04, 12:04
teraz idzie wiosna/lato, będą służby oczyszczania miasta trawniki kosić.
Ciekawe jaka by była reakcja jakby kapować ich, że mają trawę D
Zgłoś
z................c 2010-03-04, 12:34
żenada...

...inaczej tego nie można skomentować.
Zgłoś
D................N 2010-03-04, 16:06
I bardzo dobrze! Wyłapywać każdego takiego
Zgłoś
a................n 2010-03-04, 16:31 2
k🤬a 2,3 grama na 8 sztuk ??
Zgłoś
kmwtw6 2010-03-04, 16:31 1
DAGFEN napisał/a:

I bardzo dobrze! Wyłapywać każdego takiego

yyyy... p🤬lisz!
Zamiast sie zająć czymś pożytecznym to będą się rozpisywać przez tydzień, że polska policja jest taka i sraka...
<facepalm>
Zgłoś
P................a 2010-03-04, 18:00 3
"Czemu boje sie policji, bardziej niż tych ludzi złych, którzy maja na świat zły wpływ. Czuje, ze prawo chroni tylko ich, a tylko nas ma na względzie.."
Zgłoś
z................2 2010-03-04, 18:52
2,3g i za to 3 lata ciekawe ile ja bym dostal jakby mnie zlapali nieraz z pakietwm to by bylo 15 lat ? hahaha
Zgłoś
D................o 2010-03-04, 19:03 13
a co on k🤬a kogoś zabije jak sie skopci ? traktują nas jakbyśmy palili kościoły i podkładali bomby.
Mogliby wprowadzić chociaż legalizacje dzięki której moglibyśmy palić i mieć przy sobie temat, ale gdybyśmy cos przeskrobali to karać nas 2 razy surowiej, chyba nic by się nie stało, nie ?

a mało tego policja swoich błędów nie widzi ojciec mojego znajomego który jest policjantem lupi zapić i nap🤬la żonę.
ostatnio miał akcję wp🤬lił zonie tak ze lezała w szpitalu a syna pokaleczył nożem( nie niepochlastał go, PokaleczyŁ)
to było w sąsiedniej miejscowości, teraz przeniesli go do mnie(zamiast wyj🤬 z roboty, a działo sie to już od dawna).
Ba mało tego komisariat u mnie jest zawsze zamkniety i gdy coś się dzieje to policja przyjeżdza z 30 km oddalonej miejscowości, gdy oj🤬i u nas 2 razy ten sam bar i raz sklep to zaczeli jeżdzić na patrole To raz
to 2 byłem świadkiem gdy zajechali do DC po wódkę radiowozem, marka KIA, 2 z nich lubi zapic pałe, nie raz nie dwa widziałem ich zataczających sie i to ma być k🤬a przykład dla mnie ?

a i nie jestem za jp bo mimo to są jeszcze tacy którzy wzorowo wykonują swoją pracę ale zamiast tępić nas powinni pozaglądać w swoje dupy a nie w nasze domy
Zgłoś
simoni 2010-03-04, 19:05 4
Dlatego potrzebna jest depenalizacja, a następnie legalizacja, z pożytkiem dla państwa i obywateli.
Zgłoś
e................n 2010-03-04, 20:09
Tym co się marzy legalizacja...
C🤬ja! Na pewno nie teraz, i na pewno nie przy tym stanie wiedzy społeczeństwa. Ale jak to mówił kiedyś mój kumpel "Starzy ludzie maja tendencje do umierania" - zdechnie elektorat, wejdą reformy. Nie prędzej jak za lat 20 będzie można siąść kulturalnie na ławeczkę w parku i zjarać lolka. Tymczasem pilnujcie się marzyciele
Zgłoś
Byczarz 2010-03-04, 22:41 2
Zjeb Genetyczny napisał/a:

8 zawiniętych kartek z suszem roślinnym. Po przebadaniu potwierdziło się, że to 2,3 grama.]

2.3grama..
Przecież po rozłożeniu na osiem to wychodzi k🤬a 0,28 na sztukę..
Jeśli to sprzedawał po 30zł ludziom wciskając ze to gram, to bardzo dobrze, że go zawinęli, sk🤬ysyna.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
Acho 2010-03-04, 23:24
znam ludzi, którzy sobie ćwiartki kupują, więc nie można wyciągać pochopnych wniosków, najwyżej jako połówkę mógł sprzedawać, ale to 2 razy mniej, mwiec nie wiem czy ktos dalby sie nabrac
Zgłoś
e................n 2010-03-05, 3:39
Byczarz napisał/a:

2.3grama..
Przecież po rozłożeniu na osiem to wychodzi k🤬a 0,28 na sztukę..
Jeśli to sprzedawał po 30zł ludziom wciskając ze to gram, to bardzo dobrze, że go zawinęli, sk🤬ysyna.

Mając pojedzie o jednostkach SI, jakości produktu, cenie za hurt/detal, nie kupiłbyś ścierwa od frajera.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie