👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

najlepiej jak się ten chłopiec w mundurze policjanta powiesił kolesiowi na szyi
a on się nawet nie zgiął tylko tak z nim stał

Nie mam piniłdzy na telefonie czy na policje jest za darmo..wnuk?nagrywa a rodzina dostaje gazem ;D no zesz krva!

ps.: komentarz p.Janusza pod filmem na YT:
'po 1 zatrzymali mnie cywilnym autem nie legitimujac sie nie wyjasniajac dla czego nie zadajac jakich kolwiek dokumentow tylko kazali jechac za soba w polna droge a tego wszystkiego ja nie moglem zrozumiec zeby tak postepowala Policja a gdy lapala za bron to dalem w gazu z mysla ze to przebierancy.'
'po 1 zatrzymali mnie cywilnym autem nie legitimujac sie nie wyjasniajac dla czego nie zadajac jakich kolwiek dokumentow tylko kazali jechac za soba w polna droge a tego wszystkiego ja nie moglem zrozumiec zeby tak postepowala Policja a gdy lapala za bron to dalem w gazu z mysla ze to przebierancy.'
Wiem, ze sytuacja ta była chora, mimo to powinien słuchać poleceń. Wszystko potoczyło by się inaczej.
Idioci, idioci wszędzie.... Gazem z takiej odległości???
Widać przespali lekcję z użycia środków miotania substancji chemicznych. Zajęcia praktyczne też...
Przecież mogli go oślepić na stałe...
Kobiety jednak nie mogą pracować w każdym zawodzie... Dzieci też.
Widać przespali lekcję z użycia środków miotania substancji chemicznych. Zajęcia praktyczne też...
Przecież mogli go oślepić na stałe...
Kobiety jednak nie mogą pracować w każdym zawodzie... Dzieci też.
Twardziel. Mnie przy ostatnim zatrzymaniu wpakowali do radiowozu w dwie minuty, ale we trzech, a nie w półtora jak na filmie:)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie