Stawia się? Pałą w kolano, na glebę i w kajdanki.
Nie, nie jestem policjantem, tylko jestem zdania, że policja w naszym kraju za często się op🤬la z zatrzymanymi.
Nie, nie jestem policjantem, tylko jestem zdania, że policja w naszym kraju za często się op🤬la z zatrzymanymi.
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Nie ma to jak stawiać opór policji przy zatrzymaniu i jeszcze mieć pretensje czemu tak brutalnie. W zasadzie chłopu nic nie zrobili, tylko gazem lekko dostał. A policja też tutaj nie pokazała się z dobrej strony, podobno się nie wylegitymowali, a i widać jak zatrzymanie jest przeprowadzane, zamiast od razu pałę wyciągnąć, paralizator, czy choćby klamkę i do gleby gościa, to się żałośnie siłują z nim przez 4 min, jak ochroniarze z biedronki. Pewnie młody chciał się popisać przed koleżanką że sam gościa obezwładnia, ale wyszedł żałosny spektakl.
Ja już wolę tą brutalną policję z 'murica. Przynajmniej się nie p🤬lą.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Ja już wolę tą brutalną policję z 'murica. Przynajmniej się nie p🤬lą.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
"Daniel , zadzwoń na policję .
Nie mam nic na koncie , czy na policje jest za darmo ?" Jebłem
Nie mam nic na koncie , czy na policje jest za darmo ?" Jebłem
podpis użytkownika
Na lajciku:)

To akurat śmieszne nie jest,. Tej k🤬ie policyjniej bez mrugnięcia okiem wyp🤬oliłbym w pysk i napoiił ją tym gazem ,aż by jej uszami prysło! Prostaki I badż tu tolerancyjny dla służb mundurowych,. Zeby szmaty stały po pas w wodzie i wołały pić!!!
Cytat:
niestety ale zawod policjant powinnien byc dedykowany dla mezczyzn. Kobiety w tej firmie sa wlasnie tak skuteczne jak na filmie.
Co fakt to fakt. Mam w rodzinie policjanta, który kiedyś prawie stracił życie na interwencji domowej, bo kobieta z którą był na patrolu dostała z liścia w twarz i z płaczem uciekła do radiowozu zostawiając go samego w melinie pełnej ćpunów... Podobno służbę z kobietami dostają tylko nowicjusze i ci co się za bardzo wychylają na odprawach

Dla czego go nie zastrzelili, stawiał czynny opór policji. W Ameryce już by nie żył

Panowie, jest jedna prosta zasada - psiarnia jaka jest każdy wie, ale za byle co NIC🤬JA nie próbuje tak postępować z człowiekiem. Musiało coś być na rzeczy. Druga sprawa to kompletny brak czterech jaj "iks de" patrolu.

Kiedyś myślałem o zostaniu żołnierzem, czy też policjantem i nie chciałbym p🤬lić bredni, ale wymagano chyba wzrostu minimum 180 cm. A patrząc na tego anemika, któremu łeb ledwo wystaje ponad dach auta śmiałbym stwierdzić, że kolo ma z 170 cm.
I załóżmy teraz hipotetyczna sytuacje. Znajdujemy się w jakiś slumsach jak Sosnowiec, a typowy tate z takiej okolicy prowadzi hulaszczo-rozbójniczy tryb życia. No i schlał mordę, wrócił do domu i rozpoczął agresję wobec matki. Przykładny syn podp🤬lam tate na psiarnie i przyjeżdża ta dwójka wyszkolonych w cichym zabijaniu orłów. Zanim, któreś by się odważyło sięgnąć po gaz to przeciętny spity Kowalski po 40-stce rozj🤬by im łby w pijackim amoku.
Jak już zabierają mi podatki na tę bandę pajaców w dresach (upokarzające są te mundury tak btw.) to oczekuje, że jak pojawi się policjant to byle ochlej ma na sam widok się uspokoić i nie stroić dalszych fochów. Do policji powinni być przyjmowani naprawdę dobrze zbudowani goście, typowe mezomorfy na widok, których samemu odechciewa ci się harców, a nie jakieś blond bladzie o wadze 40 kg i ektomorfik wyciskający (o ile kiedyś mu się zdarzyło być na siłce) na klatę 45 kg. Naprawdę ta dwójka już abstrah🤬jąc od ich zachowania, czy słuszne, czy też nie jest strasznie żałosna. Co prawda widać, że uczyli chłopaka wykręcania rąk, a może nawet jakąś dźwignię potrafi założyć, ale jedynie manekinowi, albo koledze na ćwiczeniach, który nie stawia oporu.
I załóżmy teraz hipotetyczna sytuacje. Znajdujemy się w jakiś slumsach jak Sosnowiec, a typowy tate z takiej okolicy prowadzi hulaszczo-rozbójniczy tryb życia. No i schlał mordę, wrócił do domu i rozpoczął agresję wobec matki. Przykładny syn podp🤬lam tate na psiarnie i przyjeżdża ta dwójka wyszkolonych w cichym zabijaniu orłów. Zanim, któreś by się odważyło sięgnąć po gaz to przeciętny spity Kowalski po 40-stce rozj🤬by im łby w pijackim amoku.
Jak już zabierają mi podatki na tę bandę pajaców w dresach (upokarzające są te mundury tak btw.) to oczekuje, że jak pojawi się policjant to byle ochlej ma na sam widok się uspokoić i nie stroić dalszych fochów. Do policji powinni być przyjmowani naprawdę dobrze zbudowani goście, typowe mezomorfy na widok, których samemu odechciewa ci się harców, a nie jakieś blond bladzie o wadze 40 kg i ektomorfik wyciskający (o ile kiedyś mu się zdarzyło być na siłce) na klatę 45 kg. Naprawdę ta dwójka już abstrah🤬jąc od ich zachowania, czy słuszne, czy też nie jest strasznie żałosna. Co prawda widać, że uczyli chłopaka wykręcania rąk, a może nawet jakąś dźwignię potrafi założyć, ale jedynie manekinowi, albo koledze na ćwiczeniach, który nie stawia oporu.

Nie żebym te k🤬y policyjne bronił, bo sama akcja jest po prostu smieszna, ale na stronie miasta Bytów jest opis sytuacji.
Zaczęło się od tego, że policjanci próbowali zatrzymać w okolicach Udorpia audi, którego kierowca przekroczył prędkość o 19 km/h.
Mężczyzna uciekał policjantom, więc mundurowi natychmiast ruszyli za nim w pościg. W okolicach Rekowa kierowca audi skręcił w boczną drogę i po chwili zatrzymał się. Tu rozegrała się akcja widoczna na nagraniu.
Zaczęło się od tego, że policjanci próbowali zatrzymać w okolicach Udorpia audi, którego kierowca przekroczył prędkość o 19 km/h.
Mężczyzna uciekał policjantom, więc mundurowi natychmiast ruszyli za nim w pościg. W okolicach Rekowa kierowca audi skręcił w boczną drogę i po chwili zatrzymał się. Tu rozegrała się akcja widoczna na nagraniu.

akcja własnie wyglada jakw yglada bo POLICJANT NIE MOZE NIC ZROBIC TAKIEJ MENDZIE bo zaraz bedzie ze przekroczył swoje uprawnienia . W USA sotal by pała po nogach , pare butow i do wozu . A u nas trzeba byc delikatnym dla zlodzieji , meneli