📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem dlaczego ale mi to smierdzi fejkiem, przeciez te psy nie sa chyba az tak głupie.
0:12 Baba próbuje założyć mu tzw. HAKA. Chwyt stosowany w podstawówce...
Nie no jak patrzę na tą BABĘ w mundurze to jestem zażenowany. Nie twierdzę, że kobiety w ogóle nie powinny pracować w policji czy służbach mundurowych ale powinny zajmować stanowiska przy których ich braki fizyczne, psychiczne czy też inne, nie będą przeszkadzać w pracy. Np. niech ta Pani będzie sobie Panią sierżant ale niech siedzi zamknięta w pokoiku na najwyższym piętrze swojego posterunku i niech przewraca papierki. Nie wiem o co chodzi w tej sytuacji ale gdyby na tym patrolu było dwóch silnych, wytrenowanych facetów zamiast panienki z dzieckiem to szybko by go zapakowali do wozu i nie byłoby tak wielkiego niesmaku w tym wszystkim. A tak to robią sceny wieszając się na chłopie, chlapią mu oczy gazem, film pojawia się na internecie a potem niektórzy się dziwią skąd bierze się taki a nie inny obraz policji.

ragzezonator napisał/a:
jestem z Bytomia i znam ta blondyne
![]()
Wierzę ci, że znasz tą blondynę, ale twoje miasto to Bytów w takim razie a nie Bytom jak ci się wydawało, sprawdź w dowodzie.
na takie brawurowe akcje idą nasze podatki... mój kraj, taki piękny;_;
Biedną kobiecinę wyrwali od obierania ziemniaków i zmywania naczyń i do policji poszła. A ten chłopaczek zapewne w podstawówce był prany przez kolegów na przerwach, chucherko z niego straszne.
W służbach, które za swój cel mają stanie na straży prawa w Polsce, powinni znajdować się ludzie sprawni i silni fizycznie, a nie stare Janusze z wąsem i brzuchem jak beczka piwa (gdzie przeciętny młodziak pokonuje 200 metrów w czasie gdy on pokona 20) i nie dziewczyny, które przeciętny mężczyzna sam mógłby obezwładnić.
W służbach, które za swój cel mają stanie na straży prawa w Polsce, powinni znajdować się ludzie sprawni i silni fizycznie, a nie stare Janusze z wąsem i brzuchem jak beczka piwa (gdzie przeciętny młodziak pokonuje 200 metrów w czasie gdy on pokona 20) i nie dziewczyny, które przeciętny mężczyzna sam mógłby obezwładnić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie