niestety ale zawod policjant powinnien byc dedykowany dla mezczyzn. Kobiety w tej firmie sa wlasnie tak skuteczne jak na filmie. Jestem przekonany ze gdyby bylo dwoch policjantow kolesia by wapkowali do radiowozu w 20 sek.
podpis użytkownika
;]

Kawał chłopka, gdyby chciał to by tam nimi pozamiatał jak szmatami, nie wiem o co poszło ale patrząc na całą sytuację mam nadzieję że gościu załatwi ich w sądzie. Dzieciarnia w mundurach
Ta żenady nie da się ukryć. Życzę im takiego samego profesjonalizmu w ich dalszej karierze.
podpis użytkownika
"Rzeczy są na tyle głupie na ile ich nie rozumiemy"

Jakby go tazerem, gazem lub pałą potraktowali to by było brutalność w policji i przekroczenie środków przymusu bezpośredniego. Jakby było dwóch dryblasów i powaliło go bez problemu na glebę było by to samo. Ludziom nie dogodzisz, a policja się boi przekroczenia uprawnień i tyle.
Btw. Uwielbiam jak są filmiki od środka akcji, h🤬ja nie widać od czego się zaczęło i tylko koleś krzyczy że akcja bezpodstawna.
Btw. Uwielbiam jak są filmiki od środka akcji, h🤬ja nie widać od czego się zaczęło i tylko koleś krzyczy że akcja bezpodstawna.

sulodar
Zerknij na komentarz autora jak Ci mało informacji.
Zerknij na komentarz autora jak Ci mało informacji.

up. Napisałem że h🤬j widać na filmiku a nie że nie jest nic opisane. Też mogę sobie zrobić filmik jak leży martwy kot na ulicy i powiedzieć że to ja go rozjechałem, i c🤬ja wiesz czy to ja czy nie ja.
'nie mam pieniędzy na telefonie.. czy na policje jest za darmo?' o k🤬a grubo

Akurat miałem pełny kieliszek i zdrowie za Pana Janusza wypiłem

hehe, naogladali sie akcji hamerykanskiej policji i kozacza

podpis użytkownika