"W ciągu ostatniej dekady, Polska rozpoczęła proces modernizacji wojska Polskiego. Aspekt ten stał się moją główną inspiracją do tworzenia krótkiego montażu, który ukazuje zmiany zachodzące w wojsku Polskim. Film ten przedstawia żołnierzy Polskich, ich uzbrojenie oraz ćwiczenia zarówno w Polsce jak i poza granicami państwa. Ten krótki film zawiera także zdjęcia wojska Polskiego ze wspólnych manewrów oraz operacji wraz ze swoimi sojusznikami z NATO, a także najnowszą technologię i wyposażenie produkowane przez Polski przemysł zbrojeniowy."
Nawet k🤬a Uganda ma tego więcej więc na chvj ten szum?
p................o
2013-01-11, 13:52
A tam Uganda... nawet Sosnowiec ma więcej uzbrojenia.....
Od kiedy to k🤬a TVN sponsoruje polskie wojsko?
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
o................i
2013-01-11, 14:27
Na c🤬j wrzucać takie propagandowe gówno dla lemingów. Przecież każdy, kto choć trochę interesuję się tą tematyką wie, że rudy rozj🤬 armię. Tak k🤬a RUDY. Nie Kaczyński. Tak, k🤬a, wina rudego! Od 5 lat armia się kurczy, a niewygodni oficerowie "popełniają samobójstwa". I co do straszenia wojną z Rosją za Kaczora...to macie rację, kaszub wojnie zapobiega skutecznie, jeszcze 5 lat rozjebywania armii w wykonaniu Przestępczej Organizacji i inkorporacja Polski do Federacji Rosyjskiej przebiegnie bezkrwawo. Kreml ogłosi włączenie naszego terytorium do Rosji, a na sejmie rozbiorowym zostanie to zatwierdzone głosami zdrajców z peło. A tv, wiadomo która, ogłosi kolejny sukces słońca peru
@Up
Smutna prawda. Choć te filmiki nt Polskiego wojska wyglądają efektownie, to niestety trzeba przyznać, że to zwykła propaganda. Przykładowa Rosja, czy choćby nawet Korea płn. rozbroiłaby Polskę w ciągu kilku dni, maksymalnie do 2 tygodni. Wiele szumu o nic.
c................t
2013-01-11, 15:13
Piwko, za jedynych zatrudnianych przez państwo, którym się należy...
To zamiast się napinać zróbcie z naszej armii potęgę
Nie wrzucam tu tego jako propagandy tylko wpadłem na ten filmik i uznałem, że większa ilość osób a nie tylko 330 (!!) osób to obejrzy, według mnie to jedna z tych rzeczy, które się nadają na publikację... Bez propagandy ; )
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
bla bla bla
P🤬lisz głupoty Ci powiem.
Byłem w wojsku jeszcze za Wałęsy i też p🤬lili że jest źle i że to jego ( prezydenta Wałęsy ) Wina była.
Nie jest ważne kto rządzi, tylko kto rządzących wybiera a tym samym na co im pozwala.
B................e
2013-01-11, 15:36
Ziutek, po raz kolejny zrobiłeś kawał dobrej roboty. Chwała Ci za to. Oglądam wszystkie Twoje filmy.
o................i
2013-01-11, 15:54
Kriski napisał/a:
pie**olisz głupoty Ci powiem.
Byłem w wojsku jeszcze za Wałęsy i też pie**olili że jest źle i że to jego ( prezydenta Wałęsy ) Wina była.
Nie jest ważne kto rządzi, tylko kto rządzących wybiera a tym samym na co im pozwala.
dobra zwijaj bambetle ćwierćmózgu. od razu widać, że jesteś z tych co głosują "przeciw kaczorowi"
k................1
2013-01-11, 17:25
Jak wam się ta propaganda nie podoba to wyp🤬alać na harda baby z k🤬sami oglądać. Propaganda to ukazywanie rzeczywistości taką jaka NIE jest a tu kolega zrobił film o sprzęcie i wojsku które na co dzień tak wygląda. Jakis sprzęt posiadamy ale dla błaznów z gimnazjum którzy moro znają tylko z callodduty to wszystko jest kłamstwem albo propagandą... 3/4 z was nawet koło koszar nie stała więc stulić pyski. A nasze wojsko powolutku zaczyna sie zbroić lepszy rydz niż nic. Wojsko zawodowe może liczyć nawet 50 tyś to nie jest aż tak istotne jak liczba rezerwistów i ludzi zdolnych do walki a tych mamy sporo.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
dobra zwijaj bambetle ćwierćmózgu. od razu widać, że jesteś z tych co głosują "przeciw kaczorowi"
Ćwierćmózg Cię spłodził ( i pewny jestem że tego żałuje )
Nie głosuję na nikogo, polityka śmierdzi.
S................o
2013-01-11, 17:40
Propaganda? Dzieciuchy widziały wojsko polskie w "jak rozpętałem 2 wojne światową", głupie smoluchy. Nie macie pojęcia o armii, która broni waszych dup to stulcie ryj.