Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:02
🔥 Ktoś tu zaraz dostanie w mordę - teraz popularne
trawa 2025-07-05, 23:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
siewie 2025-07-06, 0:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dot 2025-07-06, 1:09
eksportuja importowanych z bialorusi?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-07-06, 3:23 2
metyoo napisał/a:

konwencja schengen zezwala na wjazd służbom z terytorium innego państwa, ba zezwala nawet na przeprowadzenie przez nich kontroli na terytorium np. Polski.

No fajnie, fajnie, tylko co to ma do rzeczy i zadanego pytania? Nic.
W żadnym punkcie konwencja schengen nie zezwala na łamanie prawa bez użycia sygnałów świetlnych i dźwiękowych.
Zgłoś
staachujones 2025-07-06, 3:28 2
czekam na z🤬bów od gadki, że to wszystko pisowska propaganda

[ Dodano: 2025-07-06, 03:32 ]
metyoo napisał/a:

konwencja schengen zezwala na wjazd służbom z terytorium innego państwa, ba zezwala nawet na przeprowadzenie przez nich kontroli na terytorium np. Polski.
nie ma czegoś takiego jak obywatelski pościg, nic też nie upoważni cię do łamania przepisów PRD i już na pewno nie telefon na policję!

dziwne, że tylko raz widziałem polskie służby po stronie niemieckiej.

i była to straż pożarna usuwająca drzewo z drogi...

a niemieckie co chwila czegoś u nas "szukają"
Zgłoś
koolowsky 2025-07-06, 4:49
CanesVenatici napisał/a:

z tego co autor nagrania z Zgorzelca informuje że dzwonił Polska policja prosi o ciesz
"Mieszkam przy granicy z Niemcami, kilka dni temu nagrałem jak niemiecka policja przez teren zabudowany w Polsce jedzie około 100km/h, zbytnio nie wiem co zrobić na polskiej policji mówili żeby tego nie nagłaśniać ale serce mnie boli że oni nas o kilka km/h więcej łapią i karaja a sami nie egzekwują prawa. Podesłał bym filmik bez dźwięku, bo dużo tam przeklinałem na nich, na końcu filmiku widać rejestrację ich"

xd
Zgłoś
Judasz z IKEI 2025-07-06, 5:28
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-07-06, 5:32 2
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Ciekawe, co oni u nas robili w ogóle.

Są u siebie. Jeszcze nie dotarło?
Zgłoś
weźsięogarnij 2025-07-06, 7:23
podrzucili z niemiec kilku murzynów i sp🤬zielają
Zgłoś
Madara 2025-07-06, 10:16
A czy w takim wypadku dziala zatrzymanie obywatelskie? Przecież oni nie sa żadna policja dla nas w naszym kraju
Zgłoś
sartax 2025-07-06, 10:19
Ciekawe czy wjechali na teren Polski z bronią co jest NIELEGALNE?!
Zgłoś
metyoo 2025-07-06, 10:28
Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2025-07-06, 11:05
Ja tu widze dwa mandaty dla chyba autora filmu! Sam przekroczył prędkość i to dość sporą w terenie zabudowanym i używanie telefonu w czasie jazdy!
Zgłoś
johnnyy 2025-07-06, 11:22
Tak wyglądają lewackie rządy. I jak podoba się? Przecież tu na sadolu was pełno lewackich pedałów.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-06, 11:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem