Niemieckie służby siłowe poczuły się w Polsce bardzo swobodnie, jak w 1939 roku! Jeszcze chwila i zaczną nam mandaty wlepiać...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
pazuzu napisał/a:
Jakbyś wyszedł kiedyś z piwnicy to byś wiedział że są już chyba 4 posterunki policji gdzie współpracują niemieccy i polscy policjanci.
I wspólnie patroluje okolice granicy i nic dziwnego że czasem niemiecki radiowóz jest w Polsce a polski w Niemczech ale takie z🤬by jak wy doszukuja się już inwazji jak w 39 🤦♂️
Wiesz wychodzę z piwnicy i ich radiowozów nie widzę gdyż trochę jednak daleko mam do granicy tej czy tej.
Zwróćcie uwagę, że nagrywający ciągle zbliża się do radiowozu. Myślę, że szkopy nie jechały szybciej niż 80, pewnie nawet mniej. W tym przypadku nagrywający powinien stracić PJ.
Ostatnio widziałem koło Olsztyna samochód niemieckiej straży pożarnej.. ja myślę że to jest spisek Tuska i Niemców.. najpierw jadą wozami strażackimi po migrantów pod białoruską granicę.. w tych wozach strażackich przemycają ich do Niemiec, a potem już radiowozami policyjnymi przerzucają z powrotem do Polski..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie