Niemieckie służby siłowe poczuły się w Polsce bardzo swobodnie, jak w 1939 roku! Jeszcze chwila i zaczną nam mandaty wlepiać...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Okazałabym się jednakowoż kapusiem, zadzwoniłabym na policję. Naszą.
JoSeed napisał/a:
Okazałabym się jednakowoż kapusiem, zadzwoniłabym na policję. Naszą.
Chyba by się zesrali że strachu na samą myśl że mieli by dogonić i ukarać pupilkow Donalda.
No dobra, ale z kiedy to jest filmik i czego dotyczy? Jedyne, co widzimy, to to, że szybko jadą.
Nie ma to jak łamać prawo drogowe, żeby nagrać policję jak łamie prawo drogowe 🤣
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Ciekawe, co oni u nas robili w ogóle.
grzyby zbierali bo u nich limity
Nie chcieli być widziani po polskiej stronie, więc, jak najszybciej na niemiecką stronę.
Garbaty77 napisał/a:
Chyba by się zesrali że strachu na samą myśl że mieli by dogonić i ukarać pupilkow Donalda.
z tego co autor nagrania z Zgorzelca informuje że dzwonił Polska policja prosi o ciesz
"Mieszkam przy granicy z Niemcami, kilka dni temu nagrałem jak niemiecka policja przez teren zabudowany w Polsce jedzie około 100km/h, zbytnio nie wiem co zrobić na polskiej policji mówili żeby tego nie nagłaśniać ale serce mnie boli że oni nas o kilka km/h więcej łapią i karaja a sami nie egzekwują prawa. Podesłał bym filmik bez dźwięku, bo dużo tam przeklinałem na nich, na końcu filmiku widać rejestrację ich"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie