Okazałabym się jednakowoż kapusiem, zadzwoniłabym na policję. Naszą.
Chyba by się zesrali że strachu na samą myśl że mieli by dogonić i ukarać pupilkow Donalda.
Nie ma to jak łamać prawo drogowe, żeby nagrać policję jak łamie prawo drogowe 🤣
Nie p🤬l głupot, bo wystarczyłoby zadzwonić na psiarnie, zgłosić, że ktoś na niemieckich blachach zap🤬la i łamie prawo a w dodatku być może jest naj🤬y, to z marszu jako dzwoniący masz prawo zrobić obywatelski pościg będąc na łączu ze służbami. Tyle w temacie.
Ciekawe, co oni u nas robili w ogóle.
konwencja schengen zezwala na wjazd służbom z terytorium innego państwa, ba zezwala nawet na przeprowadzenie przez nich kontroli na terytorium np. Polski.
[ Dodano: 2025-07-05, 23:25 ]
Nie p🤬l głupot, bo wystarczyłoby zadzwonić na psiarnie, zgłosić, że ktoś na niemieckich blachach zap🤬la i łamie prawo a w dodatku być może jest naj🤬y, to z marszu jako dzwoniący masz prawo zrobić obywatelski pościg będąc na łączu ze służbami. Tyle w temacie.
nie ma czegoś takiego jak obywatelski pościg, nic też nie upoważni cię do łamania przepisów PRD i już na pewno nie telefon na policję!
Ciekawe, co oni u nas robili w ogóle.
grzyby zbierali bo u nich limity
Nie ma to jak łamać prawo drogowe, żeby nagrać policję jak łamie prawo drogowe 🤣
To samo miałem napisać XD Ale czego się nie robi dla tiktoka i innego gówna
Chyba by się zesrali że strachu na samą myśl że mieli by dogonić i ukarać pupilkow Donalda.
z tego co autor nagrania z Zgorzelca informuje że dzwonił Polska policja prosi o ciesz
"Mieszkam przy granicy z Niemcami, kilka dni temu nagrałem jak niemiecka policja przez teren zabudowany w Polsce jedzie około 100km/h, zbytnio nie wiem co zrobić na polskiej policji mówili żeby tego nie nagłaśniać ale serce mnie boli że oni nas o kilka km/h więcej łapią i karaja a sami nie egzekwują prawa. Podesłał bym filmik bez dźwięku, bo dużo tam przeklinałem na nich, na końcu filmiku widać rejestrację ich"