Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:49
kiper7 2013-11-30, 11:35 1
Opakowania są takie same: po 750g. Normalnie są po 5funtów, ale pewnie też jakieś promo.
Ja w UK na takie pudełko musze pracować przez jakieś 20-25min żeby na nie zarobić, w PL już chyba ciut dłużej trzeba...
Zgłoś
=CAMEL= 2013-11-30, 11:55 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CiałoObce 2013-11-30, 11:59
albo mi sie wydaje albo te angielskie sa po prostu w mniejszej paczce
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 12:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 12:40
Zgłoś
blacov 2013-11-30, 12:43
sad1 napisał/a:

ehhh ekspertem nie jestem ale jak wol widac ze opakowanie w polsce jeste wieksze stosunek etykiety do opakowania polskie 250g a GB 125g

Te opakowania W GB sa o wiele wieksze niz 125g, raczej blizej 1kg
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 12:54
Zgłoś
arkosek07 2013-11-30, 13:36 1
Zgłoś
de_ent 2013-11-30, 14:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 15:05 3
Zgłoś
bloodwar 2013-11-30, 15:14
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 15:33
Szkoda tylko, ze ostatnio u mnie w TESCO było to po 29 albo 19(teraz nie pamiętam)
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-11-30, 15:49
Ciekawostka - te cukierki w PL i GB są te same (miałem ostatnio pudełko takowych kupionych w Polsce, po oderwaniu etykiety spod denka ukazała się nadrukowana etykieta angielska.

Komentarz - wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma. To nie odnosi się tylko do kraju, ale też do miasta, w którym mieszkamy, firmy w której pracujemy, kibla, w którym sramy. A w tym ostatnim jesteśmy najlepsi.

Póki nie wziąłem się do roboty, też umiałem tylko narzekać. Teraz wiem, że Anglia mi do szczęścia nie potrzebna.

Tak więc do roboty, Nieroby!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-30, 16:04
Zgłoś
arkosek07 2013-11-30, 16:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem