📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:49

Opakowania są takie same: po 750g. Normalnie są po 5funtów, ale pewnie też jakieś promo.
Ja w UK na takie pudełko musze pracować przez jakieś 20-25min żeby na nie zarobić, w PL już chyba ciut dłużej trzeba...
Ja w UK na takie pudełko musze pracować przez jakieś 20-25min żeby na nie zarobić, w PL już chyba ciut dłużej trzeba...
albo mi sie wydaje albo te angielskie sa po prostu w mniejszej paczce

sad1 napisał/a:
ehhh ekspertem nie jestem ale jak wol widac ze opakowanie w polsce jeste wieksze stosunek etykiety do opakowania polskie 250g a GB 125g
![]()
Te opakowania W GB sa o wiele wieksze niz 125g, raczej blizej 1kg

Szkoda tylko, ze ostatnio u mnie w TESCO było to po 29 albo 19(teraz nie pamiętam)

Ciekawostka - te cukierki w PL i GB są te same (miałem ostatnio pudełko takowych kupionych w Polsce, po oderwaniu etykiety spod denka ukazała się nadrukowana etykieta angielska.
Komentarz - wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma. To nie odnosi się tylko do kraju, ale też do miasta, w którym mieszkamy, firmy w której pracujemy, kibla, w którym sramy. A w tym ostatnim jesteśmy najlepsi.
Póki nie wziąłem się do roboty, też umiałem tylko narzekać. Teraz wiem, że Anglia mi do szczęścia nie potrzebna.
Tak więc do roboty, Nieroby!!
Komentarz - wszędzie lepiej, gdzie nas nie ma. To nie odnosi się tylko do kraju, ale też do miasta, w którym mieszkamy, firmy w której pracujemy, kibla, w którym sramy. A w tym ostatnim jesteśmy najlepsi.
Póki nie wziąłem się do roboty, też umiałem tylko narzekać. Teraz wiem, że Anglia mi do szczęścia nie potrzebna.
Tak więc do roboty, Nieroby!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie