👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policz sobie ile to kosztuje w Brytanii + transport +pośrednik+zysk= 59:99
niesamowite, że na całym świecie wszystko nie kosztuje tyle samo co w Polsce
odkrycie roku

ehhh ekspertem nie jestem ale jak wol widac ze opakowanie w polsce jeste wieksze stosunek etykiety do opakowania polskie 250g a GB 125g

może wróćmy do naszych zdolności i zacznijmy to przemycać... sprzedawajmy tak jak ruskie fajki albo alkochol
I? Może jeszcze powiesz, że to wina Tuska/rządu bo sztucznie podnoszą ceny cukierków?
bloodwar Słyszałeś o czymś takim jak inwestycje i koszt uzyskania przychodu ?
Wybuduj galerię handlową, albo kup sieć sklepów, też nie będziesz płacił podatków.
Gdyby nie te zachęty dla dużych sieci sklepów, to do dzisiaj kupowali byśmy pietruszkę i tureckie jeansy w szczękach.
Wybuduj galerię handlową, albo kup sieć sklepów, też nie będziesz płacił podatków.
Gdyby nie te zachęty dla dużych sieci sklepów, to do dzisiaj kupowali byśmy pietruszkę i tureckie jeansy w szczękach.
Gdzie jest mój koment?
Tutaj macie jak Wam za drogo sklepykrzys.pl/artykul.php?r=43&b=1336. Będzie mi tutaj kozaczył jeden z drugim....i co UK teraz może Nam...a wszystko dzięki Krzyśkowi...
Tutaj macie jak Wam za drogo sklepykrzys.pl/artykul.php?r=43&b=1336. Będzie mi tutaj kozaczył jeden z drugim....i co UK teraz może Nam...a wszystko dzięki Krzyśkowi...
Normalnie kosztuje ok 12e, tylko teraz przed świętami są promocje i jest za 6e
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie