Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-01, 19:33 11
Dostał poślizgu na mokrych pasach na przejściu na pieszych.. Tylny napęd i nie czujesz jak driftujesz xD
Zgłoś
Lobo24 2025-03-01, 19:48 1
Zgłoś
smc 2025-03-01, 19:58 1
Świnie na pace nawet się nie przejęły
Zgłoś
pawelx 2025-03-01, 20:44 51
Podobno pijany to co trzeci sędzia za kółkiem .Było ślisko , na przyczepie big bagi czyli kilka ton ładunku- puścił pedał gazu chcąc zwolnić - hamowanie silnikiem - duże przełożenie - duży moment obrotowy - poślizg - przyczepa go pchała - mechanizm różnicowy spowodował przeciwbieżne obracanie się kół - przyczepa dalej go pchała co spowodowało zepchnięcie z drogi i wywrotkę ciągnika . Obstawiam złe zadziałanie hamulców przyczepy i śliską drogę a nie pijaństwo nieszczęsnego chłopiny .
Zgłoś
zwierzak30 2025-03-01, 21:03 11
pawelx napisał/a:

Podobno pijany to co trzeci sędzia za kółkiem .Było ślisko , na przyczepie big bagi czyli kilka ton ładunku- puścił pedał gazu chcąc zwolnić - hamowanie silnikiem - duże przełożenie - duży moment obrotowy - poślizg - przyczepa go pchała - mechanizm różnicowy spowodował przeciwbieżne obracanie się kół - przyczepa dalej go pchała co spowodowało zepchnięcie z drogi i wywrotkę ciągnika . Obstawiam złe zadziałanie hamulców przyczepy i śliską drogę a nie pijaństwo nieszczęsnego chłopiny .

Zoba. Ja o tym samym pomyślałem.Ty to ubrałeś w słowa. Zajebista współpraca.
Piwerko leci.
Zgłoś
misiekdiablo1 2025-03-01, 21:08 5
smc napisał/a:

Świnie na pace nawet się nie przejęły

Gdzie ty tam świnie widzisz?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-03-01, 21:11
Pijany a wygląda, że zachował się przytomnie....
Zgłoś
Ferra 2025-03-01, 21:30 10
zwierzak30 napisał/a:

Piwerko leci.

I to się nazywa kierownicze stanowisko.
Ty myślisz, on robi, wszyscy zadowoleni.
Zgłoś
CrookerS 2025-03-01, 21:30 4
Cezzar napisał/a:

Dostał poślizgu na mokrych pasach na przejściu na pieszych.. Tylny napęd i nie czujesz jak driftujesz xD

C🤬ja prawda, albo nie zapial hamulcow w przyczepie albo zj🤬e hamulce w przyczepie.

Obstawiam to pierwsze, bo przeciez jade kawalek do skladu po nawoz w te i na zad
Zgłoś
Lukash2107 2025-03-01, 21:51 1
Lamus i p🤬da.Nakupuja szajsubi wywracaja sie
Zgłoś
PsychoSzPanek 2025-03-01, 21:54 1
zwierzak30 napisał/a:

Piwerko leci.

Łap piwo, bo chyba każdy wiedział co sie stało, a tylko Ty umiałeś to opisać, wychodze z piwnicy

podpis użytkownika

Niech poleje sie krew
Zgłoś
drukarka666 2025-03-01, 22:11
Art. 97 KW. Mandat i grzywna, zabranie prawka, traktor do ekspertyzy, skierowanie sprawy do sądu i c🤬j, pora na CS'a. Czyli polska policja w Polin.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
Heniu76 2025-03-01, 23:38
Za szybko jechał i tyle w temacie
Zgłoś
bosch86 2025-03-02, 0:00 1
Aquaplaning jak nic 😉
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie