📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Dostał poślizgu na mokrych pasach na przejściu na pieszych.. Tylny napęd i nie czujesz jak driftujesz xD
Podobno pijany to co trzeci sędzia za kółkiem .Było ślisko , na przyczepie big bagi czyli kilka ton ładunku- puścił pedał gazu chcąc zwolnić - hamowanie silnikiem - duże przełożenie - duży moment obrotowy - poślizg - przyczepa go pchała - mechanizm różnicowy spowodował przeciwbieżne obracanie się kół - przyczepa dalej go pchała co spowodowało zepchnięcie z drogi i wywrotkę ciągnika . Obstawiam złe zadziałanie hamulców przyczepy i śliską drogę a nie pijaństwo nieszczęsnego chłopiny .
pawelx napisał/a:
Podobno pijany to co trzeci sędzia za kółkiem .Było ślisko , na przyczepie big bagi czyli kilka ton ładunku- puścił pedał gazu chcąc zwolnić - hamowanie silnikiem - duże przełożenie - duży moment obrotowy - poślizg - przyczepa go pchała - mechanizm różnicowy spowodował przeciwbieżne obracanie się kół - przyczepa dalej go pchała co spowodowało zepchnięcie z drogi i wywrotkę ciągnika . Obstawiam złe zadziałanie hamulców przyczepy i śliską drogę a nie pijaństwo nieszczęsnego chłopiny .
Zoba. Ja o tym samym pomyślałem.Ty to ubrałeś w słowa. Zajebista współpraca.

Piwerko leci.
smc napisał/a:
Gdzie ty tam świnie widzisz?Świnie na pace nawet się nie przejęły

zwierzak30 napisał/a:
Piwerko leci.
I to się nazywa kierownicze stanowisko.
Ty myślisz, on robi, wszyscy zadowoleni.
zwierzak30 napisał/a:
Piwerko leci.
Łap piwo, bo chyba każdy wiedział co sie stało, a tylko Ty umiałeś to opisać, wychodze z piwnicy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie