No to sie ku*wa załapałem

podpis użytkownika
ganja ganja ganja
c🤬j wbijam w te wszystkie tereny, najgorsze scierwo polski w pigulce pozdrawiam
Piotrków Tryb proszę wykreślić gdyż jest u nas w miare normalnie. Ostatnią poj🤬ą rzeczą było jak pies przykleił sie do asfaltu

Kiedyś przejeżdżałem przez Radom na rowerze w ramach wycieczki rowerowej. Wrażenia? Zaj🤬i mi licznik rowerowy :/

Nie trójkąt, a wielokąt. I nie przechodzi przez Radom, Sosnowiec i Łódź, a przez Elbląg, Lidzbark, Węgorzewo, Suwałki, Augustów, Hajnówkę, Terespol, Włodawę, Chełm, Tomaszów, Przemyśl, Sanok, Krynicę, Zakopane, Wisłę, Cieszyn, Rybnik, Kłodzko, Wałbrzych, Jelenią Górę, Zieloną Górę, Gorzów, Szczecin, Świnoujście, Kołobrzeg, Ustkę, Władysławowo, Gdynię, Sopot i Gdańsk, w sporym przybliżeniu, bo mapka pomija mniejsze miejscowości znajdujące się na zewnątrz wytyczonych przez te miasta granic, a również należące do wielokąta.
To wspaniałe uczucie, gdy widzę że obrazek który sam zrobiłem kilka miesięcy temu i wrzuciłem do galerii sadistica zaczyna być kopiowany i rozpowszechniany

Rozj🤬a i zostawiona praktycznie cala Ul.Piotrkowska, po której jak się przejedzie bez identyfikatora to mandat WITAMY W ŁODZI