To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
Sądząc po ilości świeżynek, mam wrażenie że zbyt mało ludków cię ogląda... Chyba że robią to w trakcie jazdy
sereja3 napisał/a:
Co Tworzy więcej problemów społecznych?
Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.
A tytuł tej i innych kompilacji powinny się nazywać "Ślepcy na drogach".
Co do tych rond i dlaczego w przepisach nie ma przymusu jazdy srodkowym (lewym) pasem przy skrecie w lewo. Zczajcie baze, że po drogach nie jeżdżą tylko osobówki i motorki. Zapnij do autka np. taki kemping i masz już zespół pojazdów. Skręć na łuku w lewo i popatrz w prawe lustro. Co widzisz? Własny kemping i praktycznie nic wiecej. Wiec jak zjechać takim sprzetem z lewego pasa w prawo bezpiecznie jak nie widać czy coś tam jedzie czy nie? Nie da sie dlatego lepiej jechać zewnetrznym pasem. No i ogolnie czy to naprawde tak ciężko ogarnąć żeby nie zjeżdzac z ronda na pałe?
Cytat:
Debile sądzący, że trawka mniej im zaszkodzi niż alkohol.
To i to szkodzi. Natomiast różnica polega na tym że przy alkoholu jesteś ciężarem i zagrożeniem również dla otoczenia: zasrane spodnie, awantury z rodziną i sąsiadami, darcie mordy, prowadzenie po pijaku...
Po trawce jesteś zagrożeniem jedynie dla lodówki swojej starej.
Jak ogladam te zimowe wypadki to nawet troche nie jest mi ich szkoda. Rowniez zauwazylem tendencje do pasatow co 3 film to kierowcy vw czy to przypadek...
Tylko sieroty ustawiają się na prawym pasie po to żeby na rondzie skręcić w lewo lub zawrócić.
4:05 powinni mu dożywotnio odebrac lejce. To jakiś idiota jest.
4:05 powinni mu dożywotnio odebrac lejce. To jakiś idiota jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie