Wie ktoś jak się skonczyła ta sytuacja z 0:50 z tym wymuszeniem przez wieśwagena?
Polskie_Drogi napisał/a:
Uwaga jadę! Proszę zjechać z drogi...
Szczególnie ostatniemu się znudziło na wolności...
Jak ja nienawidzę tych ćwoków wp🤬lających się w 5-metrowe odstępy na ekspresówce z prawego pasa na lewy. Debile jak ten 0:50 i 3:33 powinni z miejsca stracić prawo jazdy, a przy drugim takim zajściu dożywotni zakaz prowadzenia auta. Jak ich stać na fury i mandaty to na szofera też będzie. A po za całą resztą debili i nieuków 5:05 pięknie pokazuje brak wyobraźni przy mokrej nawierzchni. Trzech wyhamowało, czwarty już nie.
Gościu ci w Wrocławiu taranował auta uciekają przed palami, jakos nie bardzo był Polski
2:05 facet rzuca się biegiem pomóc dziecku, wyobraźcie sobie kobietę.
Spiderowski napisał/a:
Wie ktoś jak się skonczyła ta sytuacja z 0:50 z tym wymuszeniem przez wieśwagena?
W innym odcinku było ,że kierowca passata uciekł a nagrywający zawiózł materiał na policję. Kierowca passata dostał mandat 500zł jak pamiętam,
5:30
Daję sobie rękę uciąć, a nawet dwie, że tak to k🤬a, kobieta. Normalny nawet najbardziej przyj🤬y człowiek jest w stanie się domyślić, że skoro coś zamierzamy zrobić to wcześniej należy o tym poinformować, zasygnalizować - w sumie co ja p🤬le. To musiał być ktoś kto dorównuje swoją inteligencją co najmniej zawieszonemu typowi po meetingu na domowej roboty kwasie. (bądź też takim, którzy srają pod siebie i nikogo o tym nie informują
)
EDIT: Jeśli się mylę no to c🤬j - życie. Gorzej jak dupsko będzie swędzieć nagle, niespodziewanie - jedynym wyjściem będzie szorowanie dupą po dywanie, najlepiej swoim.

EDIT: Jeśli się mylę no to c🤬j - życie. Gorzej jak dupsko będzie swędzieć nagle, niespodziewanie - jedynym wyjściem będzie szorowanie dupą po dywanie, najlepiej swoim.

podpis użytkownika
"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
6:50 - co za bździągwa - po całej akcji mówi facetowi "nagraj to"
Brakuje tylko
"i co nagrałeś?"
"Nie k🤬a dopiero kasetę do kamery wkładam"
Brakuje tylko
"i co nagrałeś?"
"Nie k🤬a dopiero kasetę do kamery wkładam"

sadystycznie bolesny napisał/a:
2:05 facet rzuca się biegiem pomóc dziecku, wyobraźcie sobie kobietę.
Gość najpierw rzuca się do pomocy rowerowi a gdy pojazd jest bezpieczny dopiero dziecku. Jak rozumiem wina kierowcy ale gówniak mógł się zatrzymać i rozejrzeć w lewo, prawo.
6:08 jak można zasnąć w na Roztoczu? Tam jest takie rześkie powietrze...
Kolan2109 napisał/a:
Gość najpierw rzuca się do pomocy rowerowi a gdy pojazd jest bezpieczny dopiero dziecku. Jak rozumiem wina kierowcy ale gówniak mógł się zatrzymać i rozejrzeć w lewo, prawo.
6:08 jak można zasnąć w na Roztoczu? Tam jest takie rześkie powietrze...
Jakie k🤬a wina kierowcy? Mam nadzieję, że obyło się bez mandatu. Przed przejściem masz zachować ostrożność, nie dasz rady zahamować jak debil kamikaze wyjdzie Ci metr przed samochodem. Wyp🤬ol prawo jazdy do kosza.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

0:50 ST i wszystko jasne.... Tychy to jakiś stan umysłu jest. Jak widzisz na drodze ST ta załóż, że odpier... jakąś szopkę
na ogół się nie pomylisz

nano50 napisał/a:
Jakie k🤬a wina kierowcy? Mam nadzieję, że obyło się bez mandatu. Przed przejściem masz zachować ostrożność, nie dasz rady zahamować jak debil kamikaze wyjdzie Ci metr przed samochodem. Wyp🤬ol prawo jazdy do kosza.
Samochód jadący z przeciwka zatrzymał się, przepuszcza pieszych, ale co tam, "ja jadem, nie bendem stawoł na kużdych pasach bo winyj dizla spolę". Młody nawet zsiadł z roweru. Jeśli nie widzisz winy kierowcy, to nie komentuj, bo się ośmieszasz.