ku przestrodze
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:32
🔥
Białorusin uratował psa w Poznaniu
- teraz popularne
Często mam wrażenie, że kierowcy pozbyli się zdrowego rozsądku. Powszechny dostęp do kamerek uświadomił mi skale tego problemu. W 8/10 przypadków można by uniknąć wypadku/kolizji. Ale mam wrażanie że kierowca jest tak skoncentrowany na kamerce że dobry materiał video będzie stawiał wyżej niż zdrowie własne i współpasażerów. A zamiast nacisnąć na hamulec naciśnie klakson i przycisk "record".
Część z was się nie zgodzi, ale jak ktoś wam wyjeżdża, czy zajeżdża drogę to ładujcie w niego. Kiedyś jedna pierdoła mi wyjechała, chciałem uniknąć zderzenia i o mało nie zabiłem niewinnego człowieka.
Pinek123 napisał/a:
Ten w drugiej minucie, co za śmieć...
W drugiej minucie były trzy zdarzenia. Który to ten śmieć?
Krab-Seba napisał/a:
2:50 cóż bynajmniej troche rdzy z opla odpadnie
![]()
Bynajmniej...
szpajder napisał/a:
Część z was się nie zgodzi, ale jak ktoś wam wyjeżdża, czy zajeżdża drogę to ładujcie w niego. Kiedyś jedna pierdoła mi wyjechała, chciałem uniknąć zderzenia i o mało nie zabiłem niewinnego człowieka.
Zgadzam się w 100%. Przy próbie uniknięcia zderzenia można wjechać chociażby w płot, a sprawca sobie pojedzie. Gdy w niego wjedziesz, nawet przy minimalnej prędkości, to przynajmniej masz winowajcę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie