Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kamciooo 2017-07-27, 11:24 12
Pierwsze sekundy filmu...

"Oooo i stuczka i mam nagranom..."

C🤬j mnie strzela jak ktoś we własnym języku mówić nie potrafi...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-27, 11:41 7
2:37

Widać, nawet na tej h🤬jowej jakości nagraniu, rysę na audioli, a baba:
- no co?
- no stuknął go.
- no ale delikatnie..

Zresztą nawet jakby jej nie bylo to wiadomo, że trzeba się zatrzymać i sprawdzić. Mi kiedyś jakaś stuknęła niby lekko w tył, z zewnątrz nic nie było widać a potem się okazało, że naprawa na 1000 zł.
Zgłoś
BKKWK 2017-07-27, 11:51 19
2:46 - wina nagrywającego. Wyraźnie widać, że pan w Astrze wjechał na rondzie wcześniej, a nagrywający nawet nie chciał zwalniać przed rondem. Takiego wymuszacza należałoby potraktować po brazylijsku, czyli lincz drewnianym kijem.
Zgłoś
makabrax 2017-07-27, 13:47 9
@up
raczej ci chodziło o 4:46, ale w 5:15 praktycznie identyczna sytuacja

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-27, 14:00 1
@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.
Zgłoś
BKKWK 2017-07-27, 14:12 8
makabrax napisał/a:

@up
raczej ci chodziło o 4:46, ale w 5:15 praktycznie identyczna sytuacja

Masz rację, chodziło mi o 4:46. Dzięki za czujność.

daqwid2727 napisał/a:

@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.

Dobre tłumaczenie - Panie, ja jechałem normalnie, co z tego, żeś pan miał pierwszeństwo, skoro się zbierałeś jak po ziemniaki.

I c🤬j z tym, że wjechał na to rondo w ogóle nie zwalniając. Złamał przynajmniej 2 przepisy, a tu się znalazł jakiś obrońca, który będzie mówił ludziom, jak mają ruszać. Nawet gdyby się zatrzymał, to gówno mu możesz zrobić.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-07-27, 14:18 16
nagrywają kolizję której można było spokojnie uniknąć zdejmując nogę z gazu.j🤬i naciągacze
Zgłoś
~Velture 2017-07-27, 14:35 8
1:52
J🤬a oszukała przeznaczenie a karetka już jechała.
Z filmów wiem, że za rok umrze.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
tarcer123 2017-07-27, 14:38 2
"Widziałeś to, ciekawe czy się nagrało"- Czereśniaku. Lepiej byś sie zatrzymał i zapytał czy się człowiekowi coś nie stało.
Zgłoś
kokos_123 2017-07-27, 15:21 2
BKKW napisał/a:

Dobre tłumaczenie - Panie, ja jechałem normalnie, co z tego, żeś pan miał pierwszeństwo, skoro się zbierałeś jak po ziemniaki.

I c🤬j z tym, że wjechał na to rondo w ogóle nie zwalniając. Złamał przynajmniej 2 przepisy, a tu się znalazł jakiś obrońca, który będzie mówił ludziom, jak mają ruszać. Nawet gdyby się zatrzymał, to gówno mu możesz zrobić.

Yyy nie, wina jest i zawsze będzie po stronie wymuszającego, czyli tego ślimaka, bo to gość z kamerką miał pierwszeństwo.

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
BKKWK 2017-07-27, 15:25 5
kokos_123 napisał/a:

Yyy nie, wina jest i zawsze będzie po stronie wymuszającego, czyli tego ślimaka, bo to gość z kamerką miał pierwszeństwo.

Ciekawe, z której strony on miał to pierwszeństwo.
Zgłoś
Henboh 2017-07-27, 15:27 31
kokos_123 napisał/a:

Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:

W tym momencie, powinna być min noga z gazu (właściwie to noga z gazu powinna być jeszcze przed rondem).

Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.
Już nie wspominając, że wygląda to na celowe wymuszenie OC.

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
mazga50 2017-07-27, 15:51 10
daqwid2727 napisał/a:

Co ty pierdzielisz? Srebrne kombi już było na rondzie, gdy autor materiału był przed nim jeszcze 2-3 metry. Pierwszeństwo na rondzie ma ten, który pierwszy na nie wjechał, a nie ten, który jedzie szybciej, gamoniu. Ulica to nie tor wyścigowy.
Nie rób prawka, a jeśli masz, to je wyrzuć.
Zgłoś
kokos_123 2017-07-27, 15:52 1
Henboh napisał/a:

Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:
Obrazek

Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.

No to teraz pokaż mi definicje wjechania na rondo ? Bo się okaże, że k🤬a źle jeżdżę i powinienem zawsze się wysunąć maską o te pół metra za linię i już będę mieć pierwszeństwo, zamiast stać jak głupi. No chyba że samo najechanie na rondo nie daje mi jeszcze pierwszeństwo, wtedy będzie trochę głupio przy stłuczce.

Z tego co się orientuję policja orzeka po uszkodzeniach ( nie zwracając uwagi kto gdzie był ) i rzeczywiście przywaliliby winę w 4:50, jak i w 5:19 autom z kamerkami. Co w moim przekonaniu byłoby błędem.

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie