Jak to mówi Słowo Boże: Dziecko, idź i pracuj dzisiaj w winnicy”. Ten odpowiedział: „Idę, panie!”, lecz nie poszedł. Zwrócił się do drugiego i to samo powiedział. Ten odparł: „Nie chcę”. Później jednak opamiętał się i poszedł. Który z tych dwóch spełnił wolę ojca?» Mówią Mu: «Ten drugi».
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
Jak to mówi Słowo Boże: Dziecko, idź i pracuj dzisiaj w winnicy”. Ten odpowiedział: „Idę, panie!”, lecz nie poszedł. Zwrócił się do drugiego i to samo powiedział. Ten odparł: „Nie chcę”. Później jednak opamiętał się i poszedł. Który z tych dwóch spełnił wolę ojca?» Mówią Mu: «Ten drugi».
Biedactwo, aż musiał filmik nakręcić, jak to go obgadują. A nauczyłeś się chociaż po polsku czy na łatwiznę idziesz. Jeżeli się uczysz to ci zależy na innym życiu, a jak nie to wracaj do siebie skoro jest ci tak źle.
Wyskoczę tu przed szereg ale... dziwi was to?
Manipulacja społeczno-socjalna upadlińców jest wykorzystywana do osłabienia Polski od dawna. Mają robić dym, mają czuć się lepsi a my mamy mieć ból dupy - to nic innego jak kolejna zagrywka odwracająca uwagę i osłabiająca Polskę która zgodnie z planem nie może być mocna i suwerenna - całe szczęście w tym że długo to już nie potrwa.
Manipulacja społeczno-socjalna upadlińców jest wykorzystywana do osłabienia Polski od dawna. Mają robić dym, mają czuć się lepsi a my mamy mieć ból dupy - to nic innego jak kolejna zagrywka odwracająca uwagę i osłabiająca Polskę która zgodnie z planem nie może być mocna i suwerenna - całe szczęście w tym że długo to już nie potrwa.
zzssaa napisał/a:
Nie wiem jak wy ja tam lubię humor ukraiński. Żart, który stał się przepowiednią
Tego pana z kabaretu chyba poznajecie?
JUwiebiam jak Polacy krytykują Żeleńskiego. Powinien się poddać i oddac ukrainę ruskim. Teraz mielibyśmy fajną granicę i pół miliona ukraińców w armii czerwonej.
Ukr musiał dopompować koło Polskim staruszkom ponieważ p0lskie cipeczki tego nie potrafią bo jedyne co potrafią to wylewanie swojego bólu dupy na Sadistic
mun66 napisał/a:
JUwiebiam jak Polacy krytykują Żeleńskiego. Powinien się poddać i oddac ukrainę ruskim. Teraz mielibyśmy fajną granicę i pół miliona ukraińców w armii czerwonej.
Fakt że wierzysz dalej w jakiekolwiek jego słowa - nie widząc że ta "wojna" to teatr za ogromne pieniądze który magicznie wyleczył covida i był od początku do końca zaplanowany - a zarabiający na nim oligarchowie (zarówno europejscy, rosyjscy, amerykańscy) nachapali się takiej kasy że szok to tylko wskazuje na inteligencję na poziomie typowego widza tvp/tvn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie