Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07

Jak to mówi Słowo Boże: Dziecko, idź i pracuj dzisiaj w winnicy”. Ten odpowiedział: „Idę, panie!”, lecz nie poszedł. Zwrócił się do drugiego i to samo powiedział. Ten odparł: „Nie chcę”. Później jednak opamiętał się i poszedł. Który z tych dwóch spełnił wolę ojca?» Mówią Mu: «Ten drugi».
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salvador34 2025-02-19, 18:48 7
Jakby wiedzieli zanim do ciebie podbili że jesteś od stiepana to by nie prosili o żadną pomoc , kurło jedna
Zgłoś
Maniecky 2025-02-19, 18:52 2
daniel1040 napisał/a:

Fakt że wierzysz dalej w jakiekolwiek jego słowa - nie widząc że ta "wojna" to teatr za ogromne pieniądze który magicznie wyleczył covida i był od początku do końca zaplanowany - a zarabiający na nim oligarchowie (zarówno europejscy, rosyjscy, amerykańscy) nachapali się takiej kasy że szok to tylko wskazuje na inteligencję na poziomie typowego widza tvp/tvn.

daniel1040 napisał/a:

Fakt że wierzysz dalej w jakiekolwiek jego słowa - nie widząc że ta "wojna" to teatr za ogromne pieniądze który magicznie wyleczył covida i był od początku do końca zaplanowany - a zarabiający na nim oligarchowie (zarówno europejscy, rosyjscy, amerykańscy) nachapali się takiej kasy że szok to tylko wskazuje na inteligencję na poziomie typowego widza tvp/tvn.

Tez bylem takim foliarzem jak ty. Wszystko to byl spisek i reptylianski teatr. Wszystko bylo proste: Jedna elita vs Spoleczenstwo. Ale to faza ktore i tobie przejdzie
Zgłoś
vladpalovnick 2025-02-19, 19:19 1
To akurat zabawne. Że niby te dziadki Chmielnickiego pamiętają.
Zgłoś
PsychoSz 2025-02-19, 19:40
Arashi91 napisał/a:

w Berlinie, Paryżu czy Waszyngtonie - gdzie właśnie ich sprzedano Co za niespodzianka...

Kilka dni temu ruski samolot z prezesem byl w obwodzie królewieckim, może potajemnie i nasi cos z nim ugrywac, ciekawa sprawa
Zgłoś
daniel1040 2025-02-19, 19:41 4
Maniecky napisał/a:

Tez bylem takim foliarzem jak ty. Wszystko to byl spisek i reptylianski teatr. Wszystko bylo proste: Jedna elita vs Spoleczenstwo. Ale to faza ktore i tobie przejdzie

Mieszanie realnych wniosków z tego co się dzieje z typowymi teoriami zasłony dymnej - memik o Tobie.

Zgłoś
Liczer 2025-02-19, 19:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mun66 2025-02-19, 20:24 1
daniel1040 napisał/a:

Ciężko jest skomentować brednie o "zaplanowanej" wojnie i "wyleczonym covidzie". No i jeszcze klasyczne teksty o TV. Zapomniałeś baranie napisać - włącz myślenie/
Przeraża mnie jednak to, że musze żyć w jednym państwie z takimi durniami jak ty. To po prostu niebezpieczne.
Poza tym tu nie chodzi o ządne wierzenie czy nie Żeleńskiemu. Pisałem o granicy z Rosją.
Zgłoś
okmont111 2025-02-19, 20:36 3
Przywalil sie do ludzi, ktorym nie odpowiadaja Ukraincy, jak na ironie, przez wlasnie takie zachowanie
A wystarczylo po prostu pomoc, albo olac sprawe, bez zbednej prowokacji... no ale widocznie sie nie da. Trzeba zaatakowac Polaka. Tak przeciez nakazuje Ukrainska tradycja
Zgłoś
Konsumentzycia 2025-02-19, 20:40
A kim ten bogdan jest?
Zgłoś
Ziomee22 2025-02-19, 20:47 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daniel1040 2025-02-19, 21:00 2
mun66 napisał/a:

Ciężko jest skomentować brednie o "zaplanowanej" wojnie i "wyleczonym covidzie". No i jeszcze klasyczne teksty o TV. Zapomniałeś baranie napisać - włącz myślenie/
Przeraża mnie jednak to, że musze żyć w jednym państwie z takimi durniami jak ty. To po prostu niebezpieczne.
Poza tym tu nie chodzi o ządne wierzenie czy nie Żeleńskiemu. Pisałem o granicy z Rosją.

Taaa czyli chcesz powiedzieć że covid magicznie nie ustał żeby zrobić miejsce wojnie ( i wpuszczaniu niezaszczepionych upadlińców do Polski) a wojna gdzie np kontrofensywa jest zapowiadana pół roku na przód z dokładnymi informacjami gdzie ona się odbędzie jest kompletnie naturalnym konfliktem? Można tak wymieniać w nieskończoność ale co to da skoro i tak widzisz tylko to co chcesz widzieć aka powierzchowne informacje.
Nie będę Cię wyzywał bo nie warto - może zrozumiesz za parę lat.
Zgłoś
zasranka 2025-02-19, 21:04 1
@Arashi91: podoba mnie for ten komentarz.

[ Dodano: 2025-02-19, 21:05 ]
@mun66: jak ci cieshko, to wyp3.
Zgłoś
mazga50 2025-02-19, 21:16 4
Zgłoś
Kacu63 2025-02-19, 21:19 4
Zgłoś
nowystary 2025-02-19, 23:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem