📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

F-16 i to te sprawne ?? No no widzę szykujemy inwazję ale chyba na Grenlandię

niechcialbym tego naprawde ale musze sie zgodzic z przedmowcami gen Petelicki mial racje

BongMan, Tu nie chodzi o hejt a o suche fakty.F16-44szt palone z pychu ,MIG29 32szt,Su22-48szt,An26-5szt,CASA-8szt,Bryzy i Orliki pomine bo to kupa,no i pare smigłowców Mi24 -32szt,Mi8 52szt....No prosze Cie

I bardzo dobrze, że nie mamy, jak będzie nas stać, to sobie kupimy, na razie nikt nas nie napada i nie zanosi się żeby miał napaść. Kupowanie jakiś ogromnych ilości sprzętu w czasie trwałego pokoju nie ma sensu, po paru latach to i tak robi się przestarzały szmelc.
Cytat:
I bardzo dobrze, że nie mamy, jak będzie nas stać, to sobie kupimy, na razie nikt nas nie napada i nie zanosi się żeby miał napaść.
nie napada, bo nie musi - wielki wódz wszystko odsprzedaje za grosze i dzięki temu nie jesteśmy narodem terrorystycznym
f-16 combat ready - 2018 rok na razie to samoloty do zadań kamikadze,tak nie mamy do nich bomb,rakiet czy karabinów maszynowych ....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie