Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
homorek 2025-03-11, 19:21
Quassar napisał/a:

Niestety to prawda ale problem z tym że spora część osób co oglądają to są zj🤬i ludzi i często piszą zupełnie co innego niż sie dzieje na filmie.
Na sadolu też to widze nieraz jak motop🤬da zap🤬la i sie rozp🤬ala a przyjdzie jakiś p🤬deusz i opowiada w komentarzah że to wina kierowcy i p🤬li jakieś farmazony. które wogóle nie miały miejsca na filmie.
Niby internet miał dać więcej możliwości, ale widzie że sporej cześci nie służy a wręcz przeciwnie szkodzi.
Ludzie są k🤬a leniwi a przez głupie snapchaty ludzie mają problem przeczytać zdanie dłuższe niż z 4 wyrazów.
I przeczytanie tekstu twojej wielkości to dla nich mordęga bo nie są wstanie aż tak długi skupić sie na czytaniu
I właśnie z myślą o takich zjebach powstają takie zj🤬e lektory.
Mimo wszystko zgadzam sie z tobą też mnie to wk🤬ia łap piwo.

Streści ktoś ?
Zgłoś
Adamsadistic 2025-03-11, 20:03
Podobno było dwóch kolesi co oglądali tą oto czarną mazdunie i właściciel komisu wziął ich na jazdę próbną, właściciel kierował, podobno był spizgany z deka. Tak słyszałem przynajmniej z okolicznych plotek
Zgłoś
UuhcaP 2025-03-11, 20:12
Deskoterapia i to cyklicznie przez najbliższe pół roku....
Zgłoś
kubaska5 2025-03-11, 21:37
Nas polakòw to już poj🤬o konkretnie i puzniejmuwia zagranica ze po Polsce jeździ się tylko jak masz autokasko
Zgłoś
Damz 2025-03-11, 22:29
Drugi zakaz prowadzenia pojazdów napewno go utemperuje.
Zgłoś
michu225 2025-03-12, 0:21
John-Flopp napisał/a:

Ogólnie j🤬 tego śmiecia prądem ale mam pytanie. Nasza policja ma tak dobre testy że mają pewność że on jest teraz pod wpływem a nie np zajarał poprzedniego wieczora? Przecież to zostaje w organizmie w c🤬j dłużej niż alkohol.

Farmazony zwykłe, tylko krew jest miarodajnym i pewnym testem, nie wiem na jakiej podstawie stwierdzili że zbadają ślinę a już bardzo wątpliwe że dowalą mu coś za to do wyroku sądowego, to jest wszystko z tą marychą poj🤬e bo se możesz receptę załatwić w 2 godziny a potem nagle się okazuje że jak jedziesz autem po wąsie to jesteś narkoman i narażasz wszystkich dookoła, jeśli typ sobie faktycznie zajarał to aż dziwne że taka ułańska fantazja go poniosła
Zgłoś
Alonso 2025-03-12, 0:50
Nic mu nie zrobią. Najwyżej dostanie jeszcze jeden sądowy zakaz.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-12, 1:50
Quassar napisał/a:

Niestety to prawda ale problem z tym że spora część osób co oglądają to są zj🤬i ludzi i często piszą zupełnie co innego niż sie dzieje na filmie.
Na sadolu też to widze nieraz jak motop🤬da zap🤬la i sie rozp🤬ala a przyjdzie jakiś p🤬deusz i opowiada w komentarzah że to wina kierowcy i p🤬li jakieś farmazony. które wogóle nie miały miejsca na filmie.
Niby internet miał dać więcej możliwości, ale widzie że sporej cześci nie służy a wręcz przeciwnie szkodzi.
Ludzie są k🤬a leniwi a przez głupie snapchaty ludzie mają problem przeczytać zdanie dłuższe niż z 4 wyrazów.
I przeczytanie tekstu twojej wielkości to dla nich mordęga bo nie są wstanie aż tak długi skupić sie na czytaniu
I właśnie z myślą o takich zjebach powstają takie zj🤬e lektory.
Mimo wszystko zgadzam sie z tobą też mnie to wk🤬ia łap piwo.

Masz racje w tym co piszesz. sam też już się na takich ludzi natknąłem. Dostaje taki tekst 3 do 5 stron A4 i patrzy na mnie jakbym to ja zwariował. Następnie taki typ chce kogoś przekonać, że taką czy inną książkę przeczytał, a w rzeczywistości tylko w internecie streszczenie odsłuchał.
Zgłoś
Stefansuchar 2025-03-12, 14:06
Niestety okazał się synem komendanta,policjanci zostali zawieszeni.
Zgłoś
metyoo 2025-03-12, 15:48
łeb tęgi jak u hondziarza. myślą, że jak wyje silnik to auto zap🤬la
Zgłoś
pszkks 2025-03-12, 21:47
Państwo z kartonu, gw🤬ciciele wychodzą, gangsterzy wychodzą, takiego też wypuszczą.
Zgłoś