Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
IgoRewicz 2025-03-11, 13:40
Ale dodał gazu
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-11, 13:50 31
Na koniec gnoja do wora.Wór do jeziora.Kurtyna.
Zgłoś
~Velture 2025-03-11, 13:55 28
Jak mnie wk🤬iają te lektorskie narracje.
"NA NAGRANIU WIDZIMY"... ja p🤬lę. Wiem k🤬a co widzę, daj mi ocenić bez komentowania wcześniej.

Jakaś pop🤬lona moda się zrobiła aby wrzucać komentarze w formie głosu w filmikach.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
macioshow 2025-03-11, 14:12 4
Przecież miał spojler, to jakim cudem nie udało mu się uciec?
Zgłoś
Quassar 2025-03-11, 14:14 6
Velture napisał/a:

"NA NAGRANIU WIDZIMY"... ja p🤬lę. Wiem k🤬a co widzę, daj mi ocenić bez komentowania wcześniej.
Jakaś pop🤬lona moda się zrobiła aby wrzucać komentarze w formie głosu w filmikach.

Niestety to prawda ale problem z tym że spora część osób co oglądają to są zj🤬i ludzi i często piszą zupełnie co innego niż sie dzieje na filmie.
Na sadolu też to widze nieraz jak motop🤬da zap🤬la i sie rozp🤬ala a przyjdzie jakiś p🤬deusz i opowiada w komentarzah że to wina kierowcy i p🤬li jakieś farmazony. które wogóle nie miały miejsca na filmie.

Niby internet miał dać więcej możliwości, ale widzie że sporej cześci nie służy a wręcz przeciwnie szkodzi.
Ludzie są k🤬a leniwi a przez głupie snapchaty ludzie mają problem przeczytać zdanie dłuższe niż z 4 wyrazów.

I przeczytanie tekstu twojej wielkości to dla nich mordęga bo nie są wstanie aż tak długi skupić sie na czytaniu
I właśnie z myślą o takich zjebach powstają takie zj🤬e lektory.

Mimo wszystko zgadzam sie z tobą też mnie to wk🤬ia łap piwo.
Zgłoś
Lobo24 2025-03-11, 14:17
Przy opisie zapomniałeś dodać:
brak mózgu.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 14:23 3
Do tego jakieś 9 tyś za brak OC 😏
Zgłoś
John-Flopp 2025-03-11, 14:24 2
Ogólnie j🤬 tego śmiecia prądem ale mam pytanie. Nasza policja ma tak dobre testy że mają pewność że on jest teraz pod wpływem a nie np zajarał poprzedniego wieczora? Przecież to zostaje w organizmie w c🤬j dłużej niż alkohol.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-03-11, 14:31 5
Velture napisał/a:

Bo ludzie coaraz bardziej, głupi, tępi, pop🤬leni. typowi wyborcy PIS i PO więc nie ma co się dziwić, że taka lektorska sp🤬olina jest wymagana, w innym wypadku większość nie zrozumie.
Zgłoś
lubieswinie 2025-03-11, 14:33 7
Szkoda rx8
Zgłoś
Nazhir 2025-03-11, 14:58
Podobno to była jazda próbna, a koleś to pracownik autokomisu.

Ciekawe, czy klienci kupili furę.
Zgłoś
AlCapone 2025-03-11, 15:12
Tak sie konczy wchodzenie w zakrety z tylnym napedem...
Zgłoś
saves 2025-03-11, 15:22 7
100 złotych mandatu da gnojowi popalić.
Zgłoś
parolek 2025-03-11, 15:30 3
Kolonia karna dla tego pedała.

podpis użytkownika

lubie cycki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie