W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
Jasio napisał/a:
W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
To bardziej wygladało że mu opona pękła bo nawet słychać jakiś dziwny dzwięk jak go zaczyna ściagać
Mnie najbardziej rozwala, że w tym wieku polska milicja ma kamery o tak c🤬jowej jakości zapisu. Obecnie można kupić sensory full HD za 2 USD, nawet 4K w nieco wyższej cenie. Ja rozumiem radar do pomiarów, ale to w tym przypadku osobna sprawa. Radar swoje, kamera nagrywa swoje. Nawet można mieć drugą do samego nagrywania materiału video. Za każdym razem to wygląda jak nagrywane Nokią 3210. Nosz k🤬a, XXI wiek!
Ja zawsze podczas ucieczki włączam przeciwmgłowe, wtedy nie widać zapisu z kamerki. Dwa na trzy pościgi były udane, ale i tak swoje odsiedziałem.
ad3k77 napisał/a:
Nosz k🤬a, XXI wiek!
No. XXi wiek, a matoły ciągle piszą nosz, miast poprawnego noż.

flejtuch napisał/a:
Fiata Stilo to i Polonezem daliby radę gonić
chyba k🤬a z przepaści
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Ten tekst policjanta na początku akcji mnie rozbroił. „Kolejny dzień w pracy”.

Jasio napisał/a:
Akurat w tak długim zakręcie [w sensie zacieśniającym się (chyba, że tak tylko wygląda w tej c🤬jowej milicyjnej kamerce)] to się nie sprawdza.
dennissliwa napisał/a:
To bardziej wygladało że mu opona pękła bo nawet słychać jakiś dziwny dzwięk jak go zaczyna ściagać
W stilo lubią pękać sprężyny, i ten dźwięk też by się zgadzał.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Fiat Stilo, demon prędkości prowokujący do zap🤬lania... No nie no, naprawdę, jakim trzeba być zj🤬ym, żeby cisnąć takim zwyklakiem ponad miarę i zwracać na siebie uwagę mając zakaz prowadzenia

podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Komendant wysadza granatnikiem sufit, a tymczasem w instrukcji obsługi prędkościomierza Videorapid2A
"Ponieważ urządzenie zapisuje nagrania w zaszyfrowanym formacie *.mkv, to można je odtworzyć tylko za pomocą Przeglądarki ZURAD.
Minimalne wymagania sprzętowe komputera:
- procesor Intel Pentium 4 – 2 GHz,
- pamięć RAM 512 MB (zalecane 1 GB),
- jeden wolny port SATA na płycie głównej komputera,
- 20 MB wolnego miejsca na dysku do instalacji programu,
- dysk o pojemności min. 80 GB do archiwizacji,
- karta graficzna obsługująca DirectX 9.0x,
- system Windows XP z zainstalowanym SP2."
System video: PAL
Monitor LCD: 7”
Rozdzielczość monitora: 800 x 480
Czy ten kraj jest k🤬a poważny?
"Ponieważ urządzenie zapisuje nagrania w zaszyfrowanym formacie *.mkv, to można je odtworzyć tylko za pomocą Przeglądarki ZURAD.
Minimalne wymagania sprzętowe komputera:
- procesor Intel Pentium 4 – 2 GHz,
- pamięć RAM 512 MB (zalecane 1 GB),
- jeden wolny port SATA na płycie głównej komputera,
- 20 MB wolnego miejsca na dysku do instalacji programu,
- dysk o pojemności min. 80 GB do archiwizacji,
- karta graficzna obsługująca DirectX 9.0x,
- system Windows XP z zainstalowanym SP2."
System video: PAL
Monitor LCD: 7”
Rozdzielczość monitora: 800 x 480
Czy ten kraj jest k🤬a poważny?
"'pościg za fiatem stilo'' w trakcie białej nocy niemym krzykiem zakończony. Definicja oksymoronu.