👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
Jasio napisał/a:
W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
To bardziej wygladało że mu opona pękła bo nawet słychać jakiś dziwny dzwięk jak go zaczyna ściagać
Ja zawsze podczas ucieczki włączam przeciwmgłowe, wtedy nie widać zapisu z kamerki. Dwa na trzy pościgi były udane, ale i tak swoje odsiedziałem.
Ten tekst policjanta na początku akcji mnie rozbroił. „Kolejny dzień w pracy”.

"'pościg za fiatem stilo'' w trakcie białej nocy niemym krzykiem zakończony. Definicja oksymoronu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie