Takie sceny dzieją się nawet w Polsce. Nieuważny Pan stuka przejeżdżającego innego Pana i następnie przystępuje do ucieczki, na którą stuknięty odpowiada gonieniem. Ponoć stukający był poszukiwany przez wymiar sprawiedliwości i dlatego załączyła mu się opcja ucieczki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
@tomitala 4.0? Nie było tam takich piecyków 4,4 jak już. Super piecyk polecam. Miałem!
Po pierwsze BMW E38 3.5 autor sprzedaje otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-3-5-ID6yFqDw.htmlcd8402af45
Po drugie uciekający nie został złapany. Autor ma jego wszystkie dane, ale nie może nic z tym zrobić, bo i tak gościu jest poszukiwany przez policję.
Po drugie uciekający nie został złapany. Autor ma jego wszystkie dane, ale nie może nic z tym zrobić, bo i tak gościu jest poszukiwany przez policję.
Mógł potrącić tych rowerzystów jak go ścigał. Czasami warto odpuścić. W efekcie nie byłby uszkodzony tylko samochód ale tez ktoś mógł wyciągnąć nogi. Tak, wiem że stare BMW to majątek życia.
przykro mi ze to właśnie to słyszysz od swojej starej ze luźno wchodzi ale nie dziw się ona już swoje przerobiła a ty swoim pędraczkiem możesz się pogubić... spróbuj w rowa może wtedy coś poczuje... chodź pewnie ból z krwawiących hemoroidów nie pozwoli wam na szaleńcza jazdę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie