Ten easy rider miał zielone?
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Wydaje mi się, że zielone było dla samochodów jadących z naprzeciwka, łącznie z lewoskrętem – dlatego kierunek od strony kamery ma czerwone.
Skuterowiec jeszcze nie przestał sunąć dupą po asfalcie, a na przejściu za skrzyżowaniem zaświeca się zielone dla pieszych. (czyli lewoskręt też dostał czerwone)
Skuterowiec jeszcze nie przestał sunąć dupą po asfalcie, a na przejściu za skrzyżowaniem zaświeca się zielone dla pieszych. (czyli lewoskręt też dostał czerwone)
Nie dosc ze wyjezdza z chodnika to jeszcze wymusza pierwszenstwo
Nyggus_Maximus napisał/a:
Nie dosc ze wyjezdza z chodnika to jeszcze wymusza pierwszenstwo
Tu może słabo widać, ale tam jest pełnoprawna ulica z całkiem sporym ruchem.
żmij napisał/a:
Ten easy rider miał zielone?
Też mi się tak wydaje. Światła na górze mają zapalone czerwone... Albo jakiś refleks. Jeśli kibel miał zielone to beknie kierownik....
Jakie potrącenie? Kiblarz najeżdża na prawidłowo jadący pojazd...
StickerBomb napisał/a:
Jakie potrącenie? Kiblarz najeżdża na prawidłowo jadący pojazd...
Uprzedziles mnie xD
Widać, że kiblarz uczył się manewrów na sadolu hehe. Zabrakło mi tylko na koniec szybkiej pionizacji, żeby uratować życie poszkodowanemu!
Raczej wj🤬ie się kiblarza na drogę z pierwszeństwem na pełnej k🤬ie, ale pewnie różnie można to zinterpretować w PL

nie można było kilka metrów dalej przejechać jak u kitajców? jak mają gaz z hamulcem pomylić to nie mylą!