Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TheEminemShow 2025-03-06, 20:22
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika

Racja!
Tak i ona i kaszojad byłyby zdrowe.
Rzeczywiście 2 sekundy stania, cie po prostu k🤬a zabiją. Za każdym razem jak jestem przed przejściem to się zatrzymuje a i tak jedzie se czasem c🤬lek ,zazwyczaj powoli i ma wyjebke.
Przejeżdża nie zawachawszy się nawet.
Ci co mówią że "czasy w których się mówiło
Najpierw lewo, później prawo, znowu lewo, ruszaj śmiało", nigdy chyba sadola nie widziały.
Uważaj użytkowniku na przejściu.
Cały plan dnia przesunie się tylko 2 sekundy, co i tak nie przeszkodI w masturbacji w piwnicy 😁.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-06, 20:26 2
Do tępej dzidy z filmiku, co do której żywię nadzieję, że go obejrzy, oraz przeczyta ten komentarz:
Ucz swoje dzieci:
1. Zatrzymaj się przed przejściem.
2. Spójrz w lewo.
3. Spójrz w prawo.
4. Spójrz w lewo.
5. Jeśli nic nie jedzie, przejdź spokojnie na drugą stronę.
Zgłoś
Mario3366 2025-03-06, 20:41
@kaziuzlasu: A jak jakiś wariat wyleci 150km/h w terenie zabudowanym a ona będzie już w połowie pasów? Wołodia, jak tam u was w rossiji się wtedy należy zachować?
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-06, 20:45 2
Mario3366 napisał/a:

@: A jak jakiś wariat wyleci 150km/h w terenie zabudowanym a ona będzie już w połowie pasów? Wołodia, jak tam u was w rossiji się wtedy należy zachować?

Debilem się urodziłeś i debilem zemrzesz.
Zgłoś
toniemojekonto 2025-03-06, 21:00 4
Nigdy nie byłem nawet blisko potrącenia bo nigdy nie wchodzę do póki nie mam pewności że pojazdy mnie nie potrąca. Kto tego nie robi ma wielkie szanse skończyć jak baba na filmie, ona głupia razy dwa, bo ryzykowała życie swojego dziecka
Zgłoś
martys 2025-03-06, 21:16 1
A ja myślę że słońce oślepiło kierowcę i nawet jej nie widział.
Zgłoś
Takafura 2025-03-06, 21:26
ufok napisał/a:

Jak ma niby wyglądać ten przepis?

Że pieszy ma się zatrzymać PRZED wejściem na pasy, upewnić że z każdej strony auta zwalniają bądź już się zatrzymały.
Proste i skuteczne moim zdaniem...
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-03-06, 21:28 1
On chyba wyprzedzał, bo po co by z lewego pasa na prawy wracał?

Cezzar napisał/a:

jprdl co za tępa baba... w c🤬j ludzi po prostu idzie bo myśli, że ma pierwszeństwo..
BTW ciekawe jakie miała światło..

Tam nie wygląda, aby były światła. To może być jedno z tych debilnych przejść, gdzie jest słupek z przełącznikiem i się zapala światło jako informacja dla kierowcy, że będzie przełazić.

Ogólnie ten nowy przepis jest wk🤬iający, szczególnie przez dziadów, którzy k🤬a uwielbiają plotkować przy przejściu. Bo że matki pod koła wp🤬lają wózki to nic nowego.
Zgłoś
Loookas79 2025-03-06, 21:30
bo to wina tego zj🤬ego przepisu ale też porażenia mózgowego ludzi ...
Chcesz zginąć to nie rozglądaj się i jak baran na pastwisku się kręć gdzie chcesz ...
Zgłoś
mariuszoggy 2025-03-06, 21:31
Się nauczy chodzić z wózkiem tępa dzida się wje.... pod auto ewitetnie jej wina
Zgłoś
ufok 2025-03-06, 21:35
Takafura napisał/a:

Że pieszy ma się zatrzymać PRZED wejściem na pasy, upewnić że z każdej strony auta zwalniają bądź już się zatrzymały.

Ależ jest:
" Pieszy wchodzący na jezdnię, drogę dla rowerów lub torowisko albo przechodzący przez te części drogi jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz korzystać z przejścia dla pieszych..."
A jakie obowiązki dla kierującego?
Kiedyś w jakimś Arabstanie stalem przed przejściem chyba z 10 minut bo nikt się nie zatrzymywał. Jak wszedłem jużna pasy to musiałem uciekac z powrotem. W końcu sobie odpuściłem. Tamtejsze przepisy chyba by ci się podobały
Zgłoś
Haw_haw 2025-03-06, 21:39
Gość środkiem drogi jechał 😃
Zgłoś
Ferra 2025-03-06, 21:44
Takafura napisał/a:

Ja ci powiem jak. Jak we Włoszech. Pieszy ma pierwszeństwo jedynie na światłach na swoim zielonym.
Jak leziesz po pasach bez świateł to nie masz pierwszeństwa…

Ale ale…żeby nie było tak różowo

Za sam fakt potrącenia pieszego masz tak potężne kary wraz z odebraniem prawa jazdy że dochodzi do paradoksu kiedy to pieszy przechodzi przez środek jezdni pod kątem 45 stopni i c🤬ja mu zrobisz bo tak srasz pod siebie jako kierowca.
I nikogo wtedy nie obchodzi kto miał pierwszeństwo bo to kierowca pojazdu mechanicznego ma zachować większą ostrożność jako ten co ma potencjalną maszynę śmierci.

Więc ten…to trochę jak z wiekiem emerytalnym…uważaj o co prosisz bo wdepniemy w jeszcze większe gówno.
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-03-06, 21:49
Dobrze zrobiła niech pozwie kierowcę w procesie cywilnym
Zgłoś
Payan 2025-03-06, 21:53
Will70 napisał/a:

I bardzo k🤬a dobrze. Już będzie uważać z tym koszykiem.

A dziecko wylosowała w Lidlu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie