Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pyszuki 2025-03-06, 19:16 22
Oslepilo go slonce, no ladnie... jak sie k🤬a nie widzi to sie nie jedzie, a napewno nie zap🤬la na oslep.
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-06, 19:17 69
Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika
Zgłoś
Cezzar 2025-03-06, 19:21 37
jprdl co za tępa baba... w c🤬j ludzi po prostu idzie bo myśli, że ma pierwszeństwo..

BTW ciekawe jakie miała światło..
Zgłoś
Sawix 2025-03-06, 19:28 38
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika

Bo to jest ten chory przepis że pieszy ma pierwszeństwo
Zgłoś
macior13 2025-03-06, 19:28 19
Klasyczne pomylenie pierwszeństwa z nieśmiertelnością, rowerzyści mają to w genach.
Zgłoś
Will70 2025-03-06, 19:35 2
I bardzo k🤬a dobrze. Już będzie uważać z tym koszykiem.
Zgłoś
DmNQ 2025-03-06, 19:44 17
Nawet nie spojrzała w lewo to fakt. Ale była 2 sekundy na przejściu już , a typ jechał bez żadnych zasad bezpieczeństwa. Co lepsze dzisiaj takiego starego dziada j🤬ego strąbiłem. Jechał 5km na godzinę i myślałem, że dlatego bo na chodniku zbliżają się do przejścia piesi. Czekam, czekam...zwalniam za dziadem a on jak ludzie weszli na pasy jedną nogą to dodał gazu i pojechał XD k🤬a powinno się zabierać prawo jazdy dziadom starym po 75 roku życia już dożywotnio.
Zgłoś
Grók 2025-03-06, 19:44 29
Jako nieodpowiedzialny 36 letni osobnik zawsze czekam aż auto się zatrzyma bo nie ufam nikomu nawet jak by to moj stary jechal a ta tempa dzida naraziła konkubenta na strate 800+ tak o? powinien jej poprawić na chacie .
Zgłoś
ufok 2025-03-06, 19:51 11
Sawix napisał/a:

Bo to jest ten chory przepis że pieszy ma pierwszeństwo

Nawet wg przepisów sprzed 20 lat dziad jest winny więc po co płaczesz o tym, że przepis jest chory. Jak ma niby wyglądać ten przepis?
Zgłoś
zn506 2025-03-06, 19:58 4
Pawlogen napisał/a:

dziwnie ta zmywarka wjechała

Samotne matki to najdurniejsze stworzenia.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-06, 20:03 2
zn506 napisał/a:

Samotne matki to najdurniejsze stworzenia.

A skąd wiesz, że jest samotna?
Zgłoś
patmon 2025-03-06, 20:03 23
Cmentarze pełne tych co mieli zielone światełko i tych co byli na pasach. W myśl ostatniego fenomenalnego przepisu piesi w ogóle nie muszą się niczym przejmować przecież teraz mogą ślepo ufać kierownikom wszelkiej maści, bo to na ich barkach spoczywa bezpieczeństwo pieszego 🤔 jak widać przepis ma się dobrze i wszedł w krew pieszego elegancko, takich madek nie brakuje co wpychają wózek z dzieciokiem przed maskę nadjeżdżającego auta jak ta ułomna lala z załączonego wideo. Debilizm króluje, gdzie zasada ograniczonego zaufania po obu stronach i zdrowy rozsądek pieszych poszedł daleko w p🤬du, takich pieszych mających rację pełno z połamanymi miednicami, na wózkach inwalidzkich i na cmentarzach, brawo! Selekcja naturalna być musi po jednej i po drugiej stronie, tak było, jest i będzie. Dzięki za monitoring, bo jest na co patrzeć i najmłodszym wyświetlać, edukować, że nawet na kurewskich pasach i zielonym świetle nie możesz czuć się bezpiecznie.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-06, 20:04 3
Ja sądzę, że wręcz przeciwnie, mądre i silne babki, że się nie uwieszają cymbałów...
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-03-06, 20:07 4
Filmik z mojego podwórka. Tu co drugi skarży się że słońce go oślepia

[ Dodano: 2025-03-06, 20:11 ]
@Will70: nic do ciebie nie mam ale życzę ci z całego serca żeby ciebie taka sytuacja nie spotkała. Ja mam dwójkę dzieci poruszamy się przepisowo przed wejściem na pasy się rozglądamy i nie jeden sk🤬iel mimo iż nas widział to jechał na żyda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie