Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
27Pablo 2025-03-07, 14:23 1
Ale k🤬a specjaliści od jeżdżenia szybko ale bezpiecznie się zebrali. Piesza jako osoba mogąca poruszać się bez uprawnień ma przewidzieć, że wychodzi z cienia i że kierowca niedostosowujący prędkości do warunków może być oślepiony biedaczysko.

GDYBY TYLKO ISTNIAŁ PROSTY SPOSÓB NA NIESKASOWANIE KOBIETY Z WÓZKIEM W POŁOWIE PRZEJŚCIA, NA PRZYKŁAD ZWALNIANIE PRZED TAKOWYM.
Zgłoś
Ferra 2025-03-07, 15:22
Ork.Fajny napisał/a:

Piesi mają tam pierwszeństwo na każdych pasach. Nie rozsiewaj kłamstw.
T

A to moja wina że opalone nie uznają samych pasów jako przejścia dla pieszych?
No k🤬a nie moja.

Co innego tu a co innego tam.
Zgłoś
rychastary 2025-03-07, 16:14
AlCapone napisał/a:

Alez sa tam swiatla! Skrzyzowanie ul.Parkowej z ul.Mylna w Ostrowie Wielkopolskim.

Te światła nigdy nie działały. Dostali kasę z UE to zrobili i tak stoją bezużyteczne.
Zgłoś
Amadymea 2025-03-07, 16:47
Cmentarze sa pelne takich, ktorzy mysleli, ze na pasach maja zawsze pierwszenstwo.
Zgłoś
kudlatyyy 2025-03-07, 19:14
A moze debil by się wcześniej rozejrzał ?
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-07, 20:33
Ork.Fajny napisał/a:

Zawsze mnie zastanawia czy Ty i większość tutaj postujących jesteście sfrustrowanymi przegrywami życiowymi którzy sobie robią dobrze obrażając przypadkową babę, czy jesteście po prostu chorzy psychicznie... Film zaczyna się od kierowcy który desperacko próbuje hamować, a Ty i reszta pojebów winicie babe. Nosz k🤬a. Nie ma żadnego normalnego scenariusza w którym kierowca nie zrobił już czegoś wyjątkowo głupiego że przed pasami znajduje się na środku drogi... Argument o oślepieniu nawet nie będę analizować...
To są brednie Janusyz jak Ty co mylą lokalne zwyczaje z realnym prawem... Włochy są sygnatariusz Wiedeńskiej konwencji dotyczącej ruchu drogowego z 1968. Piesi mają tam pierwszeństwo na każdych pasach. Nie rozsiewaj kłamstw.
TRUDNO będzie udowodnić swoją niewinność kiedy w momencie wjazdu na pasy połowa auta znajduje się na pasie ruchu w drugą stronę a pomiędzy nimi jest podwójna ciągła...

Nie zesraj się ......

[ Dodano 2025-03-07, 20:37 ]
Angevil napisał/a:

k🤬a to samo mówili twojemu ojcu jak opowiadał, że szybko wyjął zamiast spuścić się do końca no i teraz taki niedoj🤬y musisz chodzić po świecie 🥲

Dopóki nie było Internetu, to tylko na twojej wsi wiedzieli że jesteś idiota, a teraz wiedzą już wszyscy.
Zgłoś
Grók 2025-03-07, 22:38
Polecam się

Arrawn napisał/a:

Ty też już mnie wk🤬iasz.

Zgłoś
eremce 2025-03-08, 0:48
Klasyka. Walczysz, żeby cokolwiek widzieć, a tu Ci jeszcze asasyn z cienia wyskakuje.
Zgłoś
Vitu 2025-03-08, 2:53
Ziomek w aucie wyprzedzał przed przejściem (zobaczcie jak wraca na swój pas) więc to już jest jedno bardzo poważne wykroczenie (15 pkt. + 1500 zł), a laska faktycznie nierozgarnięta wbija z marszu na przejście. Tym bardziej nie robi się takich manewrów jak ci słońce w mordę świeci. Zero mózgu za kierownicą.
Raz mi rowerzysta tak zrobił i mocno się zdziwił jak go prawie na maskę zgarnąłem.
Całe jego szczęście, że myślałem za niego i przewidziałem taką możliwość ale 15-20 km/h więcej i typ by fruwał razem z tym swoim rowerkiem...
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-03-08, 16:08
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika

Pewnie oślepiło ją słońce.
Zgłoś
Wiewór 2025-03-08, 17:25
Baba nawet nie popatrzyła tylko weszła na pasy.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-08, 18:53
Pawlogen napisał/a:

Nie zesraj się .......

Odpowiedź gimbazjalisty. Przesiątknięta hipokryzją. Piszesz komentarz obrażający ofiarę wypadku a jak ktoś Cię wyśmiewa to zaraz mu odpowiadasz żeby się nie zesrał mimo że sam się pierwszy zesrałeś ze swoim histerycznym komentarzem typu wIdZę bAbĘ KtÓrĄ KtOś pRzEjEcHaŁ O K🤬A AlE SiĘ NaBuZoWaŁeM Aż mUsZę nApIsAć kOmEnTaRz...

Pawlogen napisał/a:

Dopóki nie było Internetu, to tylko na twojej wsi wiedzieli że jesteś idiota, a teraz wiedzą już wszyscy.

Ja wiem że to nie do mnie adresujesz, ale powątpiewam że sam z własnej woli kiedykolwiek przeczytałeś jakąkolwiek książkę Lema, więc tego typu parafrazowanie śmiesznie wygląda. Zwłaszcza że Lem miał na myśli Ciebie też pisząc to co napisał.
Zgłoś
Latissimus 2025-03-08, 20:24 1
DmNQ napisał/a:

Nawet nie spojrzała w lewo to fakt. Ale była 2 sekundy na przejściu już , a typ jechał bez żadnych zasad bezpieczeństwa. Co lepsze dzisiaj takiego starego dziada j🤬ego strąbiłem. Jechał 5km na godzinę i myślałem, że dlatego bo na chodniku zbliżają się do przejścia piesi. Czekam, czekam...zwalniam za dziadem a on jak ludzie weszli na pasy jedną nogą to dodał gazu i pojechał XD k🤬a powinno się zabierać prawo jazdy dziadom starym po 75 roku życia już dożywotnio.

Ja zawsze jak widzę dziwną akcje na drodze, to albo kobieta, albo stary dziad.
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-08, 22:28
Ork.Fajny napisał/a:

Odpowiedź gimbazjalisty. Przesiątknięta hipokryzją. Piszesz komentarz obrażający ofiarę wypadku a jak ktoś Cię wyśmiewa to zaraz mu odpowiadasz żeby się nie zesrał mimo że sam się pierwszy zesrałeś ze swoim histerycznym komentarzem typu ...
Ja wiem że to nie do mnie adresujesz, ale powątpiewam że sam z własnej woli kiedykolwiek przeczytałeś jakąkolwiek książkę Lema, więc tego typu parafrazowanie śmiesznie wygląda. Zwłaszcza że Lem miał na myśli Ciebie też pisząc to co napisał.

Nie jest mim zamiarem nikogo tutaj obrażać i nie wiem o co ci w ogóle chodzi? nie jesteś w stanie połączyć kropek? Kobieta z wózkiem .....STOP przejście dla pieszych.....STOP duży ruch.....STOP. Kobita olała całkowicie jakiekolwiek ostrzeżenia nie zatrzymała się przed przejściem czym naraziła siebie i dziecko na obrażenia, zresztą sam zbliżając się do przejścia nie wkraczam na nie dopóki nie widzę że samochody zaczynają się zatrzymywać. Kobita popełniła szereg błędów i będzie z tym żyła do końca życia nie jest to śmieszne ani zabawne.....jednak....a h🤬j szkoda strzępić ryja....dorzucę ci jeszcze jedną złotą myśl, Lem tego raczej nie napisał, zresztą mam to gdzieś kto to napisał, ale do ciebie pasuje jak ulał.

"jeśli zaczniesz dyskusje z debilem, ściągnie cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem - więc nie warto"
Zgłoś
Eljot17 2025-03-08, 23:06
@Pyszuki: Oprócz PKS jeździłeś samochodem? Wina przepisów, które zrobiły z ludzi tępych idiotów. Ulica jest dla samochodów, jak muszę zanieść swoją dupę na drugą stronę to ja dbam tylko o siebie i nie każę decydować o swojej dupie innemu człowiekowi czy przypadkowi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem