Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
27Pablo 2025-03-07, 14:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ferra 2025-03-07, 15:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rychastary 2025-03-07, 16:14
AlCapone napisał/a:

Alez sa tam swiatla! Skrzyzowanie ul.Parkowej z ul.Mylna w Ostrowie Wielkopolskim.

Te światła nigdy nie działały. Dostali kasę z UE to zrobili i tak stoją bezużyteczne.
Zgłoś
Amadymea 2025-03-07, 16:47
Cmentarze sa pelne takich, ktorzy mysleli, ze na pasach maja zawsze pierwszenstwo.
Zgłoś
kudlatyyy 2025-03-07, 19:14
A moze debil by się wcześniej rozejrzał ?
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-07, 20:33
Zgłoś
Grók 2025-03-07, 22:38
Zgłoś
eremce 2025-03-08, 0:48
Klasyka. Walczysz, żeby cokolwiek widzieć, a tu Ci jeszcze asasyn z cienia wyskakuje.
Zgłoś
Vitu 2025-03-08, 2:53
Ziomek w aucie wyprzedzał przed przejściem (zobaczcie jak wraca na swój pas) więc to już jest jedno bardzo poważne wykroczenie (15 pkt. + 1500 zł), a laska faktycznie nierozgarnięta wbija z marszu na przejście. Tym bardziej nie robi się takich manewrów jak ci słońce w mordę świeci. Zero mózgu za kierownicą.
Raz mi rowerzysta tak zrobił i mocno się zdziwił jak go prawie na maskę zgarnąłem.
Całe jego szczęście, że myślałem za niego i przewidziałem taką możliwość ale 15-20 km/h więcej i typ by fruwał razem z tym swoim rowerkiem...
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-03-08, 16:08
Zgłoś
Wiewór 2025-03-08, 17:25
Baba nawet nie popatrzyła tylko weszła na pasy.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-08, 18:53
Zgłoś
Latissimus 2025-03-08, 20:24 1
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-08, 22:28
Zgłoś
Eljot17 2025-03-08, 23:06
@Pyszuki: Oprócz PKS jeździłeś samochodem? Wina przepisów, które zrobiły z ludzi tępych idiotów. Ulica jest dla samochodów, jak muszę zanieść swoją dupę na drugą stronę to ja dbam tylko o siebie i nie każę decydować o swojej dupie innemu człowiekowi czy przypadkowi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem