AlCapone napisał/a:
Alez sa tam swiatla! Skrzyzowanie ul.Parkowej z ul.Mylna w Ostrowie Wielkopolskim.
Te światła nigdy nie działały. Dostali kasę z UE to zrobili i tak stoją bezużyteczne.
Cmentarze sa pelne takich, ktorzy mysleli, ze na pasach maja zawsze pierwszenstwo.
A moze debil by się wcześniej rozejrzał ?
Klasyka. Walczysz, żeby cokolwiek widzieć, a tu Ci jeszcze asasyn z cienia wyskakuje.
Ziomek w aucie wyprzedzał przed przejściem (zobaczcie jak wraca na swój pas) więc to już jest jedno bardzo poważne wykroczenie (15 pkt. + 1500 zł), a laska faktycznie nierozgarnięta wbija z marszu na przejście. Tym bardziej nie robi się takich manewrów jak ci słońce w mordę świeci. Zero mózgu za kierownicą.
Raz mi rowerzysta tak zrobił i mocno się zdziwił jak go prawie na maskę zgarnąłem.
Całe jego szczęście, że myślałem za niego i przewidziałem taką możliwość ale 15-20 km/h więcej i typ by fruwał razem z tym swoim rowerkiem...
Baba nawet nie popatrzyła tylko weszła na pasy.
@Pyszuki: Oprócz PKS jeździłeś samochodem? Wina przepisów, które zrobiły z ludzi tępych idiotów. Ulica jest dla samochodów, jak muszę zanieść swoją dupę na drugą stronę to ja dbam tylko o siebie i nie każę decydować o swojej dupie innemu człowiekowi czy przypadkowi.