Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ALIEN0402 2025-03-07, 8:18
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika

ewidentnie widać że p🤬dokiero walił środkiem drogi tnąc dwie podwójne więc coś omijał przed pasami a zmywarka bankowo go nie widziała bo ewidentnie coś było zaparkowane przed pasam

podpis użytkownika

Alien
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-07, 8:25
Zwykłe starcie 2 pokoleń beneficjentów systemu świadczeń socjalnych. Młody dziada przeczeka
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-03-07, 8:49
Sawix napisał/a:

Bo to jest ten chory przepis że pieszy ma pierwszeństwo

Ale pieszy nie ma pierwszeństwa zawsze. Musi zachować szczególną ostrożność i ocenić czy kierowca jest w stanie wyhamować przed jego wejściem na pasy. Inaczej jest to po prostu wtargnięcie. Bo c🤬j z tego, że są pasy jak Ci wbiegnie jakaś tępa dzida bo biegnie na odjeżdżający tramwaj dosłownie przed maskę.
Zgłoś
Arrawn 2025-03-07, 9:03
corpo_kills_me napisał/a:

Ale pieszy nie ma pierwszeństwa zawsze. Musi zachować szczególną ostrożność i ocenić czy kierowca jest w stanie wyhamować przed jego wejściem na pasy. Inaczej jest to po prostu wtargnięcie. Bo c🤬j z tego, że są pasy jak Ci wbiegnie jakaś tępa dzida bo biegnie na odjeżdżający tramwaj dosłownie przed maskę.

tak, nie zawsze ma pierwszeństwo ale jak dojdzie do wypadku to kierowca musi stawać na głowie aby udowodnić swoją niewinność.
Nawet mandaty o czymś świadczą. Kierowca za nieustąpienie pieszemu: 1500 zł. Pieszy za wtargnięcie na pasy: 50 zł
To są jakieś jaja.
Piesi głównie młodzi są jak święte krowy i wchodzą na przejścia nawet bez rozejrzenia się.
Cała odpowiedzialność i myślenie została zrzucona na kierowców.
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-07, 9:41
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika

bo to są tępe szmaty do zalewania wyłącznie bez instynktu samozachowawczego. Nic dziwnego że w Arabii długo same nie mogły wychodzić, prowadzić samochodu itp. Arabowie mądrzejsi od nas
Zgłoś
Sławomir1313 2025-03-07, 9:55
ja nie wiem od czego to zależy, ale jak ja idę z dzieckiem to rozglądam się zawsze i wszędzie, a na pasy wchodzę tylko gdy samochody już stoją, nie wiem ile trzeba mieć iq żeby z maruszu wchodzić na pasy nawet bez dziecka, no j🤬i debile k🤬a jego mać
Zgłoś
ziwpjb 2025-03-07, 10:24
a zawodowa k🤬a z toyoty nawet nie wysiadła złotówa j🤬a
Zgłoś
smc 2025-03-07, 10:40
Gdyby miała kakask, nic by się nie stało..
Zgłoś
kamilja 2025-03-07, 11:03
Kierowiec chyba prawdzi bo ona wyszła z cienia i on pod słonko widział ten cień jako czarną odchłań
Zgłoś
mandaryniak 2025-03-07, 11:31
k🤬a jazda zimą w słoneczny dzień jest przej🤬a bo słońce jest zawsze nisko nad horyzontem, do tego wiecznie uj🤬e szyby od soli i piachu że wycieraczkami i płynem nie idzie tego zmyć a potem refleksy od smug, trzeba by na stacji co 10 km czasem szybę myć
Zgłoś
rafbur 2025-03-07, 12:25
Pawlogen napisał/a:

Jakoś dziwnie ten 62 letni kierowca wjechał w przechodzącą prawidłowo matkę z dzieckiem. Mógł zaczekać dwie sekundy aż przejdą.
Zgłoś
Źdźbło 2025-03-07, 12:51
Pawlogen napisał/a:

Taki miała ustawiony program
Zgłoś
floow77 2025-03-07, 12:55
Czy mi się wydaje, czy gościu środkiem drogi zasuwa. Filmik zaczyna się w późnym momencie. Widać, że babka już dawno na pasy weszła, na co miała czekać aż gościu stanie i pomoże jej przejść przez jezdnię?
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-07, 13:37
Pawlogen napisał/a:

Zawsze mnie zastanawia czy Ty i większość tutaj postujących jesteście sfrustrowanymi przegrywami życiowymi którzy sobie robią dobrze obrażając przypadkową babę, czy jesteście po prostu chorzy psychicznie... Film zaczyna się od kierowcy który przed pasami na podwójnej ciągłej desperacko próbuje hamować, a Ty i reszta pojebów winicie babe. Nosz k🤬a. Nie ma żadnego normalnego scenariusza w którym kierowca nie zrobił już czegoś wyjątkowo głupiego że przed pasami znajduje się na środku drogi... Argument o oślepieniu nawet nie będę analizować...

Ferra napisał/a:

Ja ci powiem jak. Jak we Włoszech. Pieszy ma pierwszeństwo jedynie na światłach na swoim zielonym.

To są brednie Janusyz jak Ty co mylą lokalne zwyczaje z realnym prawem... Włochy są sygnatariusz Wiedeńskiej konwencji dotyczącej ruchu drogowego z 1968. Piesi mają tam pierwszeństwo na każdych pasach. Nie rozsiewaj kłamstw.

Arrawn napisał/a:

tak, nie zawsze ma pierwszeństwo ale jak dojdzie do wypadku to kierowca musi stawać na głowie aby udowodnić swoją niewinność..

TRUDNO będzie udowodnić swoją niewinność kiedy w momencie wjazdu na pasy połowa auta znajduje się na pasie ruchu w drugą stronę a pomiędzy nimi jest podwójna ciągła...
Zgłoś
hubertoti 2025-03-07, 14:00
Taryfiarz nawet się nie pokusił żeby wysiąść, już myślałem że wyminie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem