W Radomiu w poniedziałek 43 latka prowadząca Nissana potrąciła 13 latkę. Po rozmowie z ofiarą sprawczyni odjechała z miejsca zdarzenia, po czym zgłosiła się na policję następnego dnia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
Wszystko jest po to, iż mamy za mało wózkowiczów. Wystarczy w szkole zawiązać nogi każdemu uczniowi na 1 godz i powiedzieć, że po takim wypadku będą mieli związane nogi do końca życia to by się posrali już po 10 minutach..
wojtas09999 napisał/a:
Zgodnie z aktualnym taryfikatorem kara wynosi 15 punktów karnych oraz 2500 zł mandatu. To konsekwencje, które poniesiesz nawet w sytuacji, gdy poszkodowany nie doznał uszczerbku na zdrowiu.
W tym przypadku dojebią sprawę karną spowodowanie wypadku oraz uszczerbku na zdrowiu a jak hospitalizacja powyżej tygodnia to i puszkę ma szansę wyłapać
Kriski napisał/a:
Ojciec często Ci to powtarza?
Nie gadam z gnojem od lat.
Jest tez kwestia wyprzedzania na przejściach dla pieszych- tak jak w tym przypadku. Jak widzisz ze auto na prawym pasie stoi/hamuje nie mozesz go wyprzedzić.
Wszystko wiadomo kto zawinił i kto powinien też bardziej uwažać bla bla bla...
Ale powiedzcie mi po jaki chvj ta czarnowłosa niewiasta przed drugim pasem patrzy w prawo? Oczekuje cofającego autobusu? Betoniarki?
Bo nie uwierzę ze patrzy na tyle w przyszłość żeby sprawdzić drugą jezdnię.
Ale powiedzcie mi po jaki chvj ta czarnowłosa niewiasta przed drugim pasem patrzy w prawo? Oczekuje cofającego autobusu? Betoniarki?
Bo nie uwierzę ze patrzy na tyle w przyszłość żeby sprawdzić drugą jezdnię.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie