Świetny pomysł, zaskoczenie dla tych wszystkich onanistów i ekshibicjonistów.

Ja tam zawsze wisielca pokazuje, i nap🤬lam się z reakcji i kolekcjonuje miny.
@Z🤬b
Właśnie przez takich jak ty cr robi się gówniane.
Ludzie, pokażcie japy i wywalcie te pieprzone GIFY!
Właśnie przez takich jak ty cr robi się gówniane.
Ludzie, pokażcie japy i wywalcie te pieprzone GIFY!
Teraz tak zdobywa się publikę, lepsze to niż koncerty dody ...
podpis użytkownika

@Koperek
Co Ty k🤬a miłości szukasz że latasz po pop🤬lonych czatach, gdzie większość wali konia, czeka na nagą laskę, małoletnie amerykanki i stare śmierdzące pryki oraz ciule o smutnych wyrazach twarzy szukających pocieszenia. Dzięki takim jak Ja, ten czat czasem jest bardziej ciekawy niż oglądanie starego sk🤬iela marszczącego freda.
Co Ty k🤬a miłości szukasz że latasz po pop🤬lonych czatach, gdzie większość wali konia, czeka na nagą laskę, małoletnie amerykanki i stare śmierdzące pryki oraz ciule o smutnych wyrazach twarzy szukających pocieszenia. Dzięki takim jak Ja, ten czat czasem jest bardziej ciekawy niż oglądanie starego sk🤬iela marszczącego freda.
Nie ,nie szukam tam laski. Demonizujesz całość. Fakt że kupa onanów jest ,ale trafiają się setki osób które wchodzą wychillowane na kamerke i można sobie o największych głupotach pogadać ,ale ktoś taki jak Ty nie może tego pojąć...

ciekawostka: koleś ma konto na YT od 8 marca.... Do dzisiaj ma 27 tysięcy subskrypcji, wrzucił tylko 1 film (ten).

Kojarzy ktoś wykonawce piosenki z 2 minuty? bo jakoś tytułu nie pamiętam a mam ochote posłuchać...
A wogóle to pomysł bardzo mi sie podoba- powialo świeżością.
Piwo
PS Popieram Koperka w dyskusji. A ty z🤬bie idz dolacz do kolegów onanistów
A wogóle to pomysł bardzo mi sie podoba- powialo świeżością.
Piwo
PS Popieram Koperka w dyskusji. A ty z🤬bie idz dolacz do kolegów onanistów

@Koperek cóż jak przyjaciół do pogadaniach musisz szukać tam to twoja sprawa.
@Voodry, idź spać jutro gimnazjum czeka.
@Voodry, idź spać jutro gimnazjum czeka.
co prawda nie sadystyczne, ale to pierwszy filmik do którego sięo to nie dopp🤬lam, bo wcisnął mi uśmiech na twarz ;P
podpis użytkownika

#1 nie polemizuj z idiotą- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem dobije doświadczeniem
I got owned... co ja teraz zrobie... chyba pójde do gimnazjum

I got owned... co ja teraz zrobie... chyba pójde do gimnazjum

czekalem, co zaspiewa o wielkim lysym kolesiu z broda, co wygladal, jak przywodca bractwa aryjskiego...
Voodry napisał/a:
Owl City - Firefiles
Kojarzy ktoś wykonawce piosenki z 2 minuty? bo jakoś tytułu nie pamiętam a mam ochote posłuchać...
btw, zajebista idea goscia
podpis użytkownika
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner