👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znudzony banan. Rodzice chcieli pobyć z dzieckiem, później dadzą 1000 zł i niech nie przeszkadza przez tydzień.
Jak ja takich ludzi nie trawię;/
Jak ja takich ludzi nie trawię;/
Podejzrewam że ta gra nazywa się "Bubble witch saga" wiem bo moja też w nią capie ciągle

Ostrovsky napisał/a:
Podejzrewam że ta gra nazywa się "Bubble witch saga" wiem bo moja też w nią capie ciągle
każ jej się umyć to capić przestanie

agatka_95 napisał/a:
Kolejny taki sam kibic to nagrywa-.-
od autora filmiku:
Cytat:
kilka osób zarzuca mi, że robię to samo co ta pani. nagrywając ten film wiedziałem, że takie opinie i zarzuty mogą się pojawić. jestem z wykształcenia dziennikarzem, i kiedy takie sytuacje pojawiają się w moim otoczeniu po prostu je uwieczniam. pozdrawiam "normalnych" kibiców.
demonklub16 kiedys był tai fajny filmik na stadionie jak jeden kibic drugiemu ładuje trepa w plecy i ten leci na morde jej bym to samo zrobił

Po co wydawała pieniądze skoro ją mecz nie interesował, mnie jak coś nie interesuje to nie kupuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie