Kolejny film dla dziewczynek z Gimnzajum. I dziewczynko podobnych też. Teraz gimbusy wezmą kamere, browa pójdą sie naj🤬 i mają własny projekt x..

Nikt nie tańczy, nikt nie gra w beer ponga, nikt nie skacze z okna, zagraliby chociaż w durne flanki... To ma być k🤬a impreza? Jeszcze te gimbusy...

lepsze imprezy przeżywałem jak schodziłem do piwnicy po ogórki
jakie gimbusy taka "impreza"
jakie gimbusy taka "impreza"
zajebista impreza wszyscy siedzą stoją lub chodzą, nikt nie tańczy nikt nie pije, odlot

Ludzie normalnie ubrani. Żadnych gimbusów nie widze. Jakby była taka impreza w mojej okolicy sam bym przyszedł.
@Mohi także p🤬lnij się w czoło. Co jest złe w ich ubiorze? Pewnie imprezy zazdrościsz bo sam siedziałeś w domu przy czipsach w obsmarkanym dresie.
@Mohi także p🤬lnij się w czoło. Co jest złe w ich ubiorze? Pewnie imprezy zazdrościsz bo sam siedziałeś w domu przy czipsach w obsmarkanym dresie.
niech się bawią. gimbusy czy nie wy też mieliście po tyle lat. wyrozumiałości troche po potem na starość wam sie kompletnie w głowach pojebie jak bedziecie młodzież widziec
stypa trochę, ale jak się bawili dobrze to c🤬j z tym. Za mało narkotyków stwierdzam.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...