👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mohi napisał/a:
, jest tylko spoko muzyka
O gustach sie nie gada... ale

Ja zamiast pierdzielic głupoty nie od rzeczy, zapytam gdzie ta impreza...?? bo jakos nie widac tej wielkiej imprezy, poza <500 ludzmi...??
Impreza jak ta lala:
-Brak pokaźnych ilości alkoholu ( kto się dorwie ten wypije )
-Wszyscy stoją w miejscu i rozmawiają ( bo przecież sam tańczył nie będę )
-Koniec przed 20 ( ciemno już, rodzice co powiedzą.. )
-Brak pokaźnych ilości alkoholu ( kto się dorwie ten wypije )
-Wszyscy stoją w miejscu i rozmawiają ( bo przecież sam tańczył nie będę )
-Koniec przed 20 ( ciemno już, rodzice co powiedzą.. )

Tam w policję rzucali wszystkim czym się dało. Tutaj nie mieli czym xd
projekt g. gimbaza w passie. nie ma spalonej chaty,nie ma projektu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie