podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.Większa patologia jest właśnie za tą zagranicą... Murzynki z angielskiej reprezentacji mówią, że u nas rasizm, a sam gra z Terrym, który jest oskarżony o rasizm.
Sorry za składnie, ale te szampany picolo tyrają człowieka.
SWOJĄ DROGĄ CZEMU KASUJECIE FILMIKI Z BÓJEK SOWIECI VS POLSKA ?!

spokojnie... mod tylko gimbaze znawców wszechświata wyrażających swoje opinie łaciną ostrzega warnami

k🤬a, niby sadistic a ostrzeżenia są...
bo k🤬a jest też coś takiego tu sadistic.pl/regulamin.htm
gnojem i łacinami to se możecie na podwórku porzucać (mimo, że to niegrzeczne) i tam też zaprosić Rosjan czy tam innych Niemców i ich poniewierać, ale tu się zachowujcie jakoś no

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 17:27 ]
no właśnie ostatnio nie

up. P🤬lisz
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 17:27 ]
no właśnie ostatnio nie![]()
Zadajesz się z nieodpowiednimi ludźmi.

Dostaje ostrzeżenie za cenzure, gdyż portal sadistic nie uznaje cenzury.
Myślę-ok, normalny mod, tak sobie walnął ostrzeżenie.
Nie pojmuję zatem, czemu dostają ludzie ostrzeżenia na sadolu za przekleństwa? Gdyby to tępy c🤬j pisał, wypisując cały czas k🤬a, k🤬a, k🤬a-to rozumiem. gdyby ktoś nawoływał do nienawiści-ostrzeżenie-rozumiem(taki regulamin), ale koleś chciał przekazać nam w sposób jaki umiał najlepiej złość do tego ścierwa i dostał bana za przekleństwa-nie rozumiem.
W ogóle marnotrawna jak jesteś taka "samotna" -pisz pw:P a nie wyżywasz się na sadolach:P
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 18:16 ]
będę pamiętać

dzięki za troskę :*

Wchodzę na sadola i koleś pisze- bla bla k*rwa blabla.
Dostaje ostrzeżenie za cenzure, gdyż portal sadistic nie uznaje cenzury.
Myślę-ok, normalny mod, tak sobie walnął ostrzeżenie.
Nie pojmuję zatem, czemu dostają ludzie ostrzeżenia na sadolu za przekleństwa? Gdyby to tępy c🤬j pisał, wypisując cały czas k🤬a, k🤬a, k🤬a-to rozumiem. gdyby ktoś nawoływał do nienawiści-ostrzeżenie-rozumiem(taki regulamin), ale koleś chciał przekazać nam w sposób jaki umiał najlepiej złość do tego ścierwa i dostał bana za przekleństwa-nie rozumiem.
W ogóle marnotrawna jak jesteś taka "samotna" -pisz pw:P a nie wyżywasz się na sadolach:P
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-06-13, 18:16 ]
będę pamiętać![]()
dzięki za troskę :*
Nie masz się co denerwować, portal stronniczy jak każdy, w jednym temacie mod wyzywa cyganów, w drugim powiesz "j🤬e kacapy k🤬a" i dostaniesz ostrzeżenie...
Wszystko zależy od humoru moderatora
Wiem bo sam szybko banuję jak mam zły humor