Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adrii2013r 2019-07-21, 13:36 3
UWAGA
Pewien dziennikarz TVP twierdzi że Ci kibole którzy pobili ludzi są wynajęci przez lgbt aby specjalnie robić złą opinie narodowcom i kibicom. I na swoim twitterze analizuje każde uderzenie kiboli i pisze ktore jest symulowane .

Twitter - Daniel Liszkiewicz

Zgłoś
konto usunięte 2019-07-21, 13:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-21, 14:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-21, 17:07
Zgłoś
PROsowa 2019-07-21, 17:09
Społeczeństwo w Polsce ma stanowczo za dużo wolnego czasu i pieniędzy jeśli mają czas takie pierdoły organizować i tyczy się to obu stron. GUlAG COME BACK PLEASE
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-21, 17:27
Ciekawe kiedy LGBT będzie witało pielgrzymki i procesje kato- z🤬bów z takim samym zaspałem jak oni ich.

I tak sobie pomyślałem że w katolicyzmie jest przykazanie miłości. To to tak wygląda w praktyce? Ale ci ja, ateista, tam wiem.
Zgłoś
stiuardPL 2019-07-21, 18:03 2
Pedały atakują Gejów...
Zgłoś
m7eznb 2019-07-21, 18:26
LGBT jest tak samo żałosne jak to ANTYLGBT, jedni warci drugich, nie zdziwił bym się jakby naziści gw🤬cili pedałów
Zgłoś
paul000 2019-07-21, 18:35 1
co boli mięczaków LGBT:

- kopy
- piąchy
- plucie w twarz
- nieustająca nienawiść
- dehumanizacja

co boli prawicowych twardzieli:

- wagina z tektury
- chłopiec sypiący kwiatki na procesji
- pastafariański durszlak
- edukacja seksualna
- tolerancja
Zgłoś
adriancium 2019-07-21, 18:52 2
Zgłoś
freaky 2019-07-21, 18:53 13
Pewna uczestniczka ostatniej pederady równości w Białymstoku postanowiła zademonstrować swoją ignorancję. Wypadła całkiem dobrze.

Jezus co prawda mi się nie zwierzał, ale przykład Sodomy i Gomory trochę rozjaśnia, po której stronie mógłby stanąć
Zgłoś
techon 2019-07-21, 19:03 1
Zgłoś
sereja3 2019-07-21, 19:16 4
Uciśnieni są Ci w toalecie.
Zgłoś
ziomandrzej 2019-07-21, 19:18
freaky napisał/a:

Jezus co prawda mi się nie zwierzał, ale przykład Sodomy i Gomory trochę rozjaśnia, po której stronie mógłby stanąć

Jestem na 99% pewien, że ta laska na ma swoim pejsie z 50 postów "dlaczego trzeba rozwiązać kościół katolicki"

Swoją drogą do tej pory do środowisk czteroliterowych nie dotarła definicja tolerancji, a szkoda.
Zgłoś
mygyry 2019-07-21, 19:19 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem