👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie słynni panowie co blokady na koła tak chętnie zakładają? Na każdy samochód źle zaparkowany blokada, to by się nauczyli. A panowie milicjanty to jakieś tępe dzidy.
Bandyci z policji ochraniają bandytów z nielegalnie zaparkowanych samochodów. Bandyckie państwo PiS. Nagrywający powinien mieć przy sobie czarnoprochowca i temu bandycie, który go popychał, powinien w samoobronie odstrzelić łeb.
jakie oburzenie w komentarzach... a później ładnie lecicie zapłacić podatki, żeby któś wyremontował ten kawałek chodnika bo woda stoi. Ciekawe czemu stoi jak jeżdzą po nim samochody, a był projektowany dla pieszych i rowerzystów.
Powinniście się oburzać na policjantów bo mimo wykroczenia sapią do ziomka, który żadnego prawa nie łamie.
Powinniście się oburzać na policjantów bo mimo wykroczenia sapią do ziomka, który żadnego prawa nie łamie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie